Finansieringskonsult till Almi Företagspartner Östergötland

Finansieringskonsult till Almi Företagspartner Östergötland

Brinner du för kundrelationer och vill vara med och utveckla ett starkt näringsliv i rollen som finansieringskonsult? Har du tidigare erfarenhet av finansiering mot företag?
- Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till sin avdelning söker nu Almi Företagspartner en finansieringskonsult. I Linköping arbetar idag 30 medarbetare i team. I rollen som finansieringskonsult ansvarar du för löpande kreditbedömningar från små och medelstora bolag i Östergötland. Som finansieringskonsult ansvarar du för löpande rådgivning mot kunder i syfte att optimera lånekostnader för företag och du undersöker ekonomiska och hållbara förutsättningar.

Uppdraget innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid, 8-17, mån-fre med start omgående. För rätt person finns chans till överrekrytering av företaget!

Detta söker vi:

För denna tjänst krävs tidigare erfarenhet av företagsfinansiering, exempelvis från bank eller revisionsjobb. Vidare är det viktigt att du som söker är kommunikativ och hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Som person är du noggrann, utåtriktad och har lätt för att skapa relationer med andra.

Känner du igen dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se

Frågor? Kontakta rekryteraren för projektet; Jens Uhr på jens.uhr@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest AB ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamhet.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com