Extrajobba som B-chaufför!

Extrajobba som B-chaufför!

Är du på jakt efter en extra sysselsättning under kvällarna? Är du en van bilförare och gillar högt tempo? Läs då vidare.

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning efter en person som vill jobba extra som budbilschaufför vid behov. Hemleveranser har under de senaste tiden ökat kraftigt och därför behöver vår kund förstärkning b-chaufförer som kan hoppa in med kort varsel när det behövs. Black Friday gläntar runt hörnet och vår kund kommer ha högt tryck under denna period.

Passen är förlagda på eftermiddag/kväll och den vanliga arbetstiden är mellan 17-21. Dock kan passen ibland starta redan vid 15 och pågå något längre än till 21.00, beroende på hur mycket det är att leverera. Många av passen förekommer under fredagskvällar. Uppgifterna går ut på att packa in varor i en skåpbil för att sedan leverera dessa ut till privatkunder runt om i Linköping. Du som blir anställd kommer att bli inringd med kort varsel, ofta under samma dag och därför behöver du vara flexibel och okej med detta.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på minst 50% eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Detta för att vi ska kunna anställa dig på timmar. Vidare har du B-körkort, är en van bilförare och bra på att ta egna initiativ. Du är effektiv i ditt arbetssätt och kan hantera ett högt arbetstempo utan att bli stressad. Du behöver även vara serviceinriktad och tycka att det är kul att träffa kunder. För att vara aktuell för denna tjänst önskar vi att man är tillgänglig de flesta av kvällarna under mån-fre, särskilt fredagar fram till minst årsskiftet. Du ska inte heller ha några problem med att bli inringd med kort varsel utan vi önskar att du är flexibel.

Låter detta som en tjänst för dig? Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, det är start omgående. Sök därför idag, urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com