Erfaren redovisningskonsult sökes!

Erfaren redovisningskonsult sökes!

Är du utbildad ekonom? Har du minst två års erfarenhet och vill arbeta på ett mindre företag där det finns stora möjligheter att klättra på karriärstegen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting samarbetar med ett IT-företag som arbetar med att utveckla affärssystem och integrerade lösningar för företag där de strävar efter att vara det tekniskt ledande systemet på marknaden. De har ett flertal kunder över hela Sverige, stora som små. Företaget har ett femtiotal medarbetare och nu söker de en ny kollega till avdelningen på ekonomiservice som kan vara med i företagets fortsatta expansion.

I rollen som redovisningskonsult blir du tilldelad ansvar för några av företagets kunder där du då har hand om deras ekonomi samt kundkontakten med dem. Arbetet innefattar:
  • löpande redovisning
  • bokföring
  • månads- och årsbokslut
  • inkomstdeklarationer
  • skattedeklarationer
  • rapportering
  • stötta övriga redovisningskonsulter på företaget i deras dagliga arbete
Du kommer att arbeta nära dina kollegor på avdelningen som har bred erfarenhet inom området och tillsammans ser ni till att företagets ekonomifunktion är välfungerande och levererar utifrån företagets mål. Arbetstiden är förlagd till kontorstid med flextid då det i perioder förekommer avvikande arbetstider för att hinna med arbetsuppgifterna och tillgodose kundens behov. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting under sex månader och arbeta ute hos kundföretaget för att sedan få möjlighet till en fortsatt anställning direkt hos kunden. Tillsättning av tjänsten och uppstart sker så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst högskoleutbildning inom ekonomi och minst två års erfarenhet. Är du auktoriserad redovisningskonsult är detta väldigt meriterande. Du som söker har goda kunskaper inom månads- och årsbokslut samt i inkomstdeklarationer. Som person har du ett stort driv samt är framåt och vågar ta för dig. Du ska ha en hög arbetsmoral, en vilja att göra det lilla extra för företaget du jobbar för och du trivs att jobba i en affärsdriven verksamhet där det är mycket på gång. Som person är du arbetsam och inte rädd för att ta i och jobba mycket i vissa perioder. Företaget är ett mindre företag där det då blir viktigt med ansvarstagande. Du kommer att ingå i ett mindre team och du behöver trivas med att jobba självständigt men även med att samarbeta i grupp. Då det förekommer kontinuerlig kundkontakt är det viktigt att du är kundfokuserad. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt datorkunskaper är ett krav. Företaget arbetar i programmen Visma lön samt Fortnox och kunskaper inom dessa är därför meriterande.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se