Erfaren Microsoft-tekniker till Formpipe!

Erfaren Microsoft-tekniker till Formpipe!

Är du driven, orädd och brinner för utmanande felsökningar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en tekniker med erfarenhet av Microsoft servermiljö som vill arbeta med att hjälpa den offentliga sektorn i sitt dagliga arbete hos vår kund Formpipe i Linköping. Formpipe är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management) som erbjuder produkter åt större företag, myndigheter och organisationer. Deras olika programvaror fångar, strukturerar, effektiviserar och distribuerar informationsflöden och hjälper företag och organisationer inom i första hand offentlig sektor att ta kontroll över den ökade mängd information som uppstår i dagens samhälle. Produkterna de skapat bidrar till ordning och reda i kunders informationsflöden vilket i sin tur skapar effektivitet och lönsamhet. Så rätt person får rätt data vid rätt tillfälle.

Vi söker dig som vill jobba som tekniker på Formpipes Linköpingskontor där du framförallt kommer att arbeta med felsökning och systemutredning. Du kommer även att arbeta med installation, konfigurering och drift av Formpipes ECM-system där du utgår från Linköping men kan även få besöka kunder runtom i landet vid behov eller önskemål.

Detta söker vi:

Det viktigaste för oss är att du som söker har ett genuint intresse för felsökning och problemlösning samt att du gillar att ingen dag är den andra lik. Det är önskvärt om du har eftergymnasial utbildning inom IT samt att du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med servrar i Microsoftmiljö. Vi ser också gärna att du har kunskap inom Microsoft Windows Server, IIS, Microsoft SQL Server, Powershell och att du har kodsförståelse.

Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och kunder samt att du även har en riskmedvetenhet. Du är mån om att nå resultat och arbetar utifrån företagets riktlinjer och vision för att verkställa planer och uppgifter på bästa sätt. Vidare är du duktig på att förstå och analysera komplexa frågor och problem och brinner för att hitta lösningar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Låter denna tjänst som något som passar dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men du som erbjuds tjänsten blir anställd direkt av Formpipe.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com