Driven junior onsite tekniker

Driven junior onsite tekniker

Vi söker dig, en junior onsite tekniker som vill ingå i ett starkt företagskoncept och blir en del av ECITs fortsatta expansion.

Information om uppdraget:

Rollen som konsult på ECIT innebär ett varierat och kundnära arbete där din tekniska kunskap samt förmåga till service och problemlösning gör skillnaden. Du ansvarar för att utveckla kundens IT-miljö enskilt, parallellt i team och även i projektform. För att lyckas i denna roll tror vi du har initiativkraft, framåtanda, engagemang och ansvarskänsla. Du erbjuds ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du är en nyckelperson med möjligheter att forma just din roll. Du kommer till ett företag som främjar tillväxt genom kunskap, digitala lösningar och personligt stöd.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas som onesite tekniker i en stimulerande och trevlig miljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete där du har drivit och ansvarat för kunders IT-miljö och drift, detta är inget krav men stark meriterande. Egenskaper som noggrannhet, lagkänsla och servicekänsla är viktiga då vi arbetar nära kundens egen IT-personal och deras användare. Social kompetens kommer att väga tungt i denna rekrytering då det är din kommunikation och förmåga att förmedla bra IT-lösningar till kunden som avgör din och ECITs framgång.

Vi tror att känner IT-marknaden väl och kan se affären med kunden idag och i framtiden.

Vi ser att du tar ett stort eget ansvar inom ramen för dina arbetsuppgifter och kan på ett självständigt sätt driva olika former av projekt från start till mål.

Det är starkt meriterade om du har erfarenhet och kompetens inom nedanstående områden:
  • Windows Server och klienter
  • Virtualiseringsteknik - Hyper-V eller VMware
  • Goda kunskaper i AD
  • Brandväggar och VPN-lösningar
  • Backuplösningar
  • Managerade lösningar
  • Hostade lösningar
  • Office 365
Meriterande:
Kunskaper inom Microsoft Azure. Certifieringar inom server och nätverk.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och vi ser att du har ett driv att ständigt utvecklas. Spelar du tennis, lirar i band eller virkar du kanske på fritiden? Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid och är intresserade av vad just du brinner för. Berätta gärna det för oss i din ansökan.
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten. kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag.

Om arbetsgivaren:

ECIT har levererat IT-konsulttjänster sedan 2004. ECIT Group med 1 400 kollegor och finns i fem länder och växer stadigt. Målet är att bli den tredje största aktören på marknaden inom 5-7 år. Vi växer när du växer. På ECIT får du ta mycket eget ansvar men du får även det stöd du behöver för att kunna växa och utvecklas. Vi ger dig verktyg i form av konferenser och utbildningar samt inspirerande kollegor för att du ska känna dig trygg i din kompetens och kunna bygga din karriär hos oss. Vi tror på en sund balans mellan jobb och fritid. Du är din egen chef när det kommer till hur du väljer att lägga upp ditt eget arbete. Att erbjuda frihet under ansvar gör oss mer effektiva och minimerar stress. Vi på ECIT ser det som vår uppgift att konstant bevaka utvecklingen, välja ut de bästa digitala lösningarna och hjälpa våra kunder att lära sig och inkludera dessa i sin verksamhet. Vi tror på att glädjen och trivseln på jobbet ska stå i fokus. Vi gillar att träffas utanför arbetet och testa nya och spännande aktiviteter tillsammans. Häng på du med!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com