CE-chaufför för sommarvikariat på heltid sökes!

CE-chaufför för sommarvikariat på heltid sökes!

Har du CE-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag.

Du kommer att arbeta med körningar av pall, paket och post, där du lastar in varor för att sedan leverera dessa från terminal ut till kund. Uppdraget kommer att pågå under v.23-34 och dina arbetstider är varierande, både dag och nattjobb förekommer men arbetet är självklart förlagt enligt schema. Under uppdraget kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns chans för förlängt arbete hos kund efter sommarperioden.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och professionell. Vi ser att du har god fysik då tunga lyft vid in och- utlastning sker. Du behöver ha CE-kort, giltig YKB, färdskrivarkort samt vara en van chaufför som är bekväm med att arbeta natt. ADR är meriterande men inte ett krav. Du är serviceinriktad och mån om att göra ett bra jobb.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag då urval sker löpande!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com