Butikssäljare på heltid sökes till Linköping/Norrköping!

Butikssäljare på heltid sökes till Linköping/Norrköping!

Är du en serviceinriktad person som söker ett heltidsjobb? Är du van vid försäljning, brinner för kundkontakt och kan jobba i både Linköping och Norrköping? Sök då tjänsten idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en person ska jobba i butik som inhyrd konsult hos en av våra kunder i Östergötland. Företaget har verksamhet på många orter i Europa och är ett av Europas främsta företag inom self-storage. Företaget expanderar ständigt och behöver därför förstärkning av en duktig butikssäljare i Linköping/Norrköping.

Du kommer att jobba heltid fördelat mellan mån-sön då butiken har öppet alla dagar i veckan. Tjänsten kommer att vara förlagd i både Norrköpings och Linköpings butik.

Som butikssäljare hos vår kund kommer du arbeta med olika arbetsuppgifter där kunden alltid står i fokus. Din mest centrala uppgift är att hitta en lösning utefter varje kunds behov när det kommer till förvaring och du matchar därför kundens behov med vad butiken har att erbjuda. Detta kan ske både via försäljning i butik, telefon och web. Arbetet innefattar också en hel del administration i vår kunds affärssystem samt avtalshantering, resultatuppföljning mm. I dina uppgifter ingår också att hålla efter i butiken dagligen så att den alltid är i toppskick.

Detta söker vi:

Du som söker är en serviceinriktad person med vana av kundkontakt och gärna försäljning. Du har god engelska och IT-vana för att kunna sätta dig in i system, kunskap om administration och förmåga att arbeta strukturerat. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta självständigt. Du ser det inte heller som några problem att pendla mellan Linköping och Norrköping. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se