Butikssäljare på 100% till Care of Beds

Butikssäljare på 100% till Care of Beds

På Care of Beds jobbar de med ett brett sortiment av sängar och sovrumstillbehör. Nu söker vi nya säljare till kundens team som brinner för kundmötet och försäljning i världsklass!

Information om uppdraget:

På Care of Beds är de ett team som jobbar nära varandra där de har stort fokus på samarbete. Viktigt för de är att ha en öppen och ärlig coachning med högt till tak. Vi tror att du älskar mötet med människor och att få hjälpa dem på bästa sätt. Du behöver inga förkunskaper om sängar eller sömn, då du kommer att utbildas hos kunden. Det läggs ett stort fokus på utbildning och du kommer kontinuerligt att vidareutbilda dig, därför är det viktigt att du gillar utveckling och alltid vill bli bättre och lära dig mer.

Detta söker vi:

Meriterande:
Du som person gillar att ta ansvar och vill utvecklas hos Care of Beds.
Tidigare erfarenhet av försäljning
Du har ett driv och en ambition

Du kommer jobba både kvällar och helgar, då kunden har som mest kundtillströmning. Du kommer att jobba mot en personlig budget där du själv tar ansvar för att nå dina mål. Tjänsten gäller för arbete både i Norrköping och i Linköping.

Care of Beds tror på att ha roligt på jobbet, därför är glädjen central i allt de gör.

Låter det intressant? Sök redan idag!

Sökord: Butikssäljare, Säljare, Butiksjobb, Driven, Engagerad

Sökord: Butikssäljare, Säljare, Butiksjobb, Driven, Engagerad
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com