B-chaufför sökes med start omgående!

B-chaufför sökes med start omgående!

Har du B-körkort, är en van bilförare, ordningssam och tycker om att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning dig som vill jobba som B-chaufför i Linköping med start omgående!

Information om uppdraget:

I dina arbetsuppgifter ingår att leverera post och paket ut till företagets kunder med skåpbil. Du kommer att arbeta heltid med start omgående fram till slutet av augusti. Det finns goda chanser till förlängning efter denna period. Det är viktigt att du finns tillgänglig under hela perioden och det vill vi även att du anger i din ansökan. Under uppdragstiden är du anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetar ute på vår kunds arbetsplats. Arbetstiden är förlagd under vardagar mellan 7-16 med undantag för enstaka dagar då kvällsjobb fram till 17.30 eller 20.00 kan förekomma.

Detta söker vi:

Du som söker har B-körkort, är en van bilförare, trivs med att jobba i ett högt tempo, är ordningssam samt har god lokalkännedom om Linköping. Du är ansvarstagande i ditt arbete och är serviceinriktad mot de kunder du möter. Uppstart sker omgående så ansök redan idag och ange i din ansökan när du kan starta! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se