Account Manager sökes till Dsolution!

Account Manager sökes till Dsolution!

Vill du arbeta med kundrelationer? Drivs du av resultat och vill ingå i ett motiverande team? Välkommen med din ansökan att bli vår nästa Account Manager!

Information om uppdraget:

DSolutions framgång bygger på att vara ett familjärt företag med högt driv som fokuserar på tillväxt, entreprenörskap och skall fortsätta att växa i takt med marknaden och kundernas förändrade behov. För att förbli framgångsrika, har vi högt kundfokus, kvalitet och nytänkande i allt vi tar oss för samt arbetar tillsammans och vinner som ett lag.

Nu söker vi dig som vill ta rollen som säljare/Account Manager hos oss på DSolution i Linköping inom området IT/Copy print. Vår säljorganisation består idag av 15 säljare som säljer våra 6 affärsområden IT, dokumenthantering, telefoni, konferenslösningar, kontorsmaterial och kaffe & paus. Din roll blir att fokusera på försäljning av IT lösningar. Det innebär att du själv driver hela säljprocessen från bokning till affär hos små/mellanstora företag i Östergötlandsregionen med utgångspunkt i Linköping. Rollen består till stor del av nykundsbearbetning men du bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. När du uppnått rätt kunskaps/prestationsnivå blir du sedan tilldelad en del av bolagets många befintliga kunder.

Vi erbjuder dig
  • Ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan
  • Att arbeta hos ett expansivt och framgångsrikt bolag med familjär stämning
  • Bra villkor och möjligheter att tjäna pengar
  • Trevliga kollegor och en miljö där försäljning är i fokus
  • Löpande utbildning och säljträning för att du skall lyckas i din roll som säljare
  • Sist men inte minst: trivsel på jobbet i ett hungrigt säljteam som gör många roliga aktiviteter tillsammans
Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom IT/ Copy print.
  • Är målorienterad och uthållig
  • Är självgående och är beredd att ge allt för att lyckas
  • B-körkort
Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du blir anställd direkt hos företaget! Skicka in din ansökan redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Jens Uhr på jens.uhr@studentconsulting.com.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com