Vi söker 6 medarbetare/säljare till vår online-produkt StreetCoin.

Om du har rätt inställning till försäljning, kommunikation och ett nytänkande inom den digitala världen, så tror vi att du kan arbeta och utvecklas tillsammans med oss.

Skicka in din ansökan till StreetCoin AB, skriv en kort berättelse om varför det skulle passa dig och varför vi skall ge dig erbjudandet till en plats i teamet.

Vår filosofi är att betala bra, det finns inget tak för hur stora dina inkomster kan bli och du kommer även att få din del av indirekt försäljning. Om du är student kan du med största sannolikhet skapa intäkter som du inte trodde fanns.

Vi har en stark känsla av att det kan bli något riktigt bra och ett modernt sätt att interaktivt få ta del av marknadens erbjudanden.

Skicka din ansökan till info@streetcoin.club
Mer info
Email Mejla StreetCoin AB
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.streetcoin.club
Sista ansökningsdag 27 okt (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en grupp som har återförenats efter många år från olika verksamheter på olika håll runt om i världen. Gruppen har gedigna kunskaper inom datautveckling, marknadskännedom, affärsutveckling, m.m. I StreetCoin har vi använt vår kunskap och skapat en genomarbetad plattform byggd på teknisk kompetens och användarenkelhet som vi är övertygade om kommer att uppskattas av våra uppdragsgivare och deras medlemmar.

Tankegångarna omkring det system som nu finns tillgängligt påbörjades för ett antal år sedan omkring 2012, med en mycket väl planerad strategi. Målet blev att skapa en lösning för att erbjuda kunder och handlare ett verktyg för att få en positiv upplevelse av den digitala verkligheten, som av många kan upplevas som ett digitalt brus. För kunden har vi skapat ett mycket enkelt sätt att samla alla sina favoritbutiker i en enda app i mobilen med tillhörande belöningsprogram.