Klarar du att hålla många bollar i luften? Stormtrivs Linköping söker en driven verksamhetsledare

Klarar du att hålla många bollar i luften? Stormtrivs Linköping söker en driven verksamhetsledare

Brinner du för service och trivs med att ha flera bollar i luften samtidigt? Trivs du med stort eget ansvar där du får vara med och utveckla ett av Linköpings snabbväxande bolag? Gillar du dialogen med kund och att samtidigt leda och coacha medarbetare? Då är du den vi söker.

Stormtrivs Linköping är ett snabbväxande serviceföretag som levererar företags- och hemstäd i Linköpingsområdet.

Din tjänst

Vi söker en verksamhetsledare som brinner för service och som trivs i en roll med fokus på relationer. Du gillar att ta ansvar i en omväxlande arbetsdag och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är affärsmässig, har ett starkt kundfokus och drivs av att leverera service där planering, koordinering och effektivitet är nyckelord. Att vara spindeln mitt i nätet och se till att vardagen fungerar för såväl kunder som medarbetare brinner du för.

Du kommer ingå i ledningsgrupp med VD och arbetsledare med fokus på att utveckla verksamheten ytterligare. Vi har höga tillväxtplaner för Stormtrivs Linköping och ser gärna att du är med och bidrar med dina tankar och idéer hur vi kan ta nästa steg i vår utveckling.

Din arbetsdag

Direkt på morgonen får du snabbt planera om dagens schemat p.g.a. sjukdom och på ett trevligt sätt meddela våra nyvakna kunder detta. Under förmiddagen har du ett medarbetarsamtal samt agerar bollplank till vår VD kring ett nytt satsningsområde. På eftermiddagen besöker du en större företagskund för att se om vi ytterligare kan förbättra våra tjänster till dem. Dagen avslutas med ytterligare en kundkontakt, den här gången en bokning av flyttstäd på en villa.

Låter detta som en dag du kan trivas med?

Hos oss på Stormtrivs kommer du att ha en koordinerande roll där du har daglig kontakt med kunder samt ett nära samarbete med medarbetare och arbetsledare. Du ansvarar du för schemaplanering och supporterar medarbetarna så att de har rätt information för att utföra sina uppdrag på bästa sätt.

Du

Du trivs i en arbetsmiljö där det är högt i tak och en hög förändringstakt. Då ingen dag är den andra lik så måste du gilla omväxling, och måste snabbt kunna anpassa dig till ändrade förutsättningar och agera utifrån dessa. Du gillar eget ansvar och vill vara med och driva utvecklingen av ett snabbväxande företag tillsammans med övriga i ledningsgruppen.

Vi söker vi dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter kring planering och koordinering, du har haft personalansvar och är van vid att arbeta med många parallella arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett säljande sätt och har du tidigare erfarenhet av försäljning så är det meriterande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med daglig telefonkontakt med kunder och har en naturlig förmåga gällande service såväl internt som externt.

Att arbeta med schemaläggning är en del av din arbetsdag, och därför är god datorvana ett krav. Likaså är god struktur, effektivisering och optimering av tid och resurser några av dina styrkor i kombination med att du är självgående och vill ta ett stort eget ansvar. Du talar och skriver flytande svenska och talar engelska. Då du kommer att besöka våra kunder är körkort ett krav.

Är du redo visa dina talanger för oss?

Låter detta som något för dig? Kontakta gärna vår VD Sara Wrang för mer information om tjänsten eller skicka in din ansökan till sara.wrang@stormtrivs.se

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stormtrivs.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stormtrivs i Linköping har cirka 35 medarbetare och våra tillväxtambitioner är höga, så vill du arbeta i ett företag i ständig utveckling så kommer du att trivas hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda företag och privatpersoner professionell städservice av högsta klass. Vi är en del av Stormtrivskoncernen, som funnits i mer än 20 år, och har cirka 200 medarbetare och en omsättning på 100 MSEK. Stormtrivs har, utöver Linköping, verksamhet i Jönköping, Borås och Ulricehamn.

Nyckeln till vår framgång är de nära relationerna med våra kunder genom uppföljning och kontinuitet. Vårt hållbarhetsarbete genomsyrar organisationen utifrån miljö, personal och kund.