Key Account Manager till Stena recycling Östergötland

Key Account Manager till Stena recycling Östergötland

Vårt uppdrag

Brinner du för hållbarhetsfrågor och vill vara med och skapa en mer hållbar morgondag? Då kan tjänsten som Key Account Manager på Sveriges ledande återvinningsföretag Stena Recycling vara något för dig!

Varmt välkommen till framtidsbranschen och företaget i framkant - det börjar med dig!

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på Stena recycling har du ett helhetsansvar för affären och driver den framåt från början till slut. I denna nyckelroll kommer du att ansvara för att bibehålla och utveckla region Östergötlands goda kundsamarbeten.

I rollen kommer du att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter såväl som förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer. Du är ansvarig för egna kunder och förstår kundens verksamhet och på vilket sätt Stena recyclings lösningar kan bidra till en mer värdeskapande materialhantering, smarta återvinningslösningar och i slutänden ett mer hållbart samhälle.

Du får en unik möjlighet att bli riktigt spetsig i din kunskap om hantering av olika materialslag. I din roll delar du med dig av din kunskap så kunden även utvecklas inom exempelvis material och sortering. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

I rollen kommer du ha många kontaktytor såväl internt som externt. Nära samarbeten sker dagligen med materialspecialister, kundservice, transportledare, chaufförer etc. samt andra säljare inom Stena recycling.

Din resa på Stena recycling kommer börja med en gedigen introduktionsutbildning. Allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll.

Din profil

Vi söker dig som är driven, nyfiken och på tårna då Stena recycling alltid strävar efter ständig utveckling. Du har ett intresse för hållbar återvinning och arbetets karaktär förutsätter att du som person är självgående, resultatinriktad och brinner för att skapa nya relationer.

Har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning, uppsökande försäljning samt arbete i CRM-system eller liknande, är detta meriterande. Gymnasial utbildning och B-körkort är ett krav samt god svenska och engelska i tal och skrift.

I rollen som Key Account Manager har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Du får möjlighet till intern utbildning i flera steg och exemplen på medarbetare som gjort spännande resor inom bolaget är många.

På Stena recycling är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Övrig information

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 2022-12-06.

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: Emma Landelius, emma.landelius@nercia.se, 076-8050058.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget

Stena recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ca 1600 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet. Vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Vi erbjuder hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort.

Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.

Läs mer om oss på: www.stenarecycling.se och följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nercia
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.