Säljare Presales till Spotscale

Säljare Presales till Spotscale

Det nyetablerade affärsområdet Sales etablerar och utvecklar relationer, skapar lönsamma affärer samt upprättar avtal med kunder inom utvalda segment och genom samarbeten. Till avdelningen söker vi nu en Junior Säljare till Presales.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior säljare inom Presales är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för att
Spotscales inflöde av kundmöten och nyförsäljning är hög. Du kommer att ansvara för nykundsbearbetning genom prospektering med målet att boka kundmöten och att i förekommande fall genomföra försäljning.

Arbetet innebär mycket kundkontakt både via telefon, e-post, och en del digitala möten. I viss utsträckning kan även fysiska möten inträffa. Arbetsuppgifter inkluderar:
? Aktivt och ansvarsfullt säkerställa att upprättad säljbudget nås
? Säkra att Spotscales fokussegment blir bearbetade
? Hantera säljavdelningens ansvar i hela flödet från prospektering till kundmöte
? Bidra till kontinuerliga förbättringar i processer och säljmaterial

Din profil

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning alternativt en vilja att göra karriär inom sälj. Vi tror att du är en doer som gillar sociala sammanhang. Som person har du ett inre driv och en vilja att vinna affärer, och du är bekväm med att jobba i team. Att vilja uppnå mål kommer naturligt för dig.

? Du har goda kunskaper i Office-paketet
? Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska
? Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något CRM, eller affärssystem
? Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom tekniktunga branscher, eller har ett intresse av teknik

Några ord från rekryterande chef Fredrik Eriksson:
Om du, liksom jag, vill vara med på en häftig resa i ett modernt bolag som utsetts till ett av Europas mest lovande inom proptech så tycker jag att du ska söka den här tjänsten. Det kommer ge dig chansen att växa in i en roll med stora möjligheter på ett bolag i dynamisk miljö och i en bransch under kraftig utveckling. Du kommer ingå i ett helt nyskapat team och vara med från början. Jag sätter stort värde på att ha kul på jobbet och ett närvarande ledarskap, så jag hoppas att jag ska få möjligheten att hjälpa dig att utvecklas på Spotscale och nå dina målsättningar, både de affärsmässiga och personliga!

Spotscale erbjuder dig:
? Hos oss kommer du att få en intressant och givande jobb där prioritet på prestation, trivsel och utveckling står i fokus
? Fast lön med förmånlig provisionsmodell
? Centralt kontor med trevliga kollegor

Tjänsten är en provanställning på heltid med placering på vårt kontor i Linköping.

Ansökningsförfarande

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31/7. Urval och intervjuer sker löpande.
För mer information kontakta Säljchef Fredrik Eriksson på telefon 0768-90 55 03.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spotscale processar drönarbildmaterial över stora byggnaders tak och fasader för att ge fastighetsägare bättre information om skicket och på så vis kunna förstå renoveringsbehovet på ett nytt sätt. I Spotscales webbplattform kan kunderna mäta och analysera fastigheterna i 3D och få underlag till att planera sitt underhåll. Genom termiska bilder får kunder möjlighet att hitta dolda värmeläckage och på så vis spara pengar och energi.

Spotscale är ett så kallat proptech-bolag och är utsett till ett av Europas tio mest lovande: https://www.proptechhouse.eu/who-won-the-proptech-startup-scale-up-europe-awards-2021-andwhy/
Bolaget står inför att expandera affärerna på fastighetsmarknaden, genom partnersamarbeten med bland annat COOR och Riksbyggen. Se film hos COOR: https://www.coor.com/who-we-are/innovation/smartdrone

Genom sin ledande position och unikitet på marknaden har intresset hos fastighetsägarna ökat kraftigt det senaste året med ett ökande kundantal till följd.