Här har du världens chans att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss.

Vi söker dig som vill fortsätta att utveckla Specialrengöringar Sverige´s verksamhet i Östergötlands län. Huvudsaklingen ska du arbeta med försäljning, men det blir också en del arbetsledning och organisationsbyggande.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare stat,kommuner och regioner med avancerad rengöring, sådant som de inte klararmed egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer att vara fritt - men du kommer ändå vara en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Uppdraget kommer att vara att vidareutveckla försäljningen i länet och bygga vidare på de kontakter som finns och de nya som skapas i arbetet.

I nära samarbete med oss kommer vi tillsammans lyfta den här verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa mäniskor på olika plan och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är inte likt det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från oss kollegor och även från vårt huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom som bonus inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du gilla ta eget ansvar och att driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Företaget finns redan etablerat i regionen, så en del av ditt arbete är att förvalta och hjälpa kunder vidare, den största delen är att utveckla företaget mot våra gemensamt satta mål.

Vi ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till oss så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas vi har väckt din nyfikenhet, skicka din ansökan på en gång eller ring.

Med vänliga hälsningar
Per Karlsson
Mail per.k@specialrengoringar.se
Tel. 0736-00 14 04
Mer info
Kontaktperson Per Karlsson
Telefon 073-600 14 04
Email Mejla Per Karlsson
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://specialrengoringar.se/
Sista ansökningsdag 14 juli 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Specialrengöringar är ett rikstäckande och marknadsledande företag inom specialrengöringar och renhållningslösningar som tar över när ordinarie personal inte längre klarar av ett rengöringsproblem. Vi har ett team av specialister och välutbildad personal som är redo att hjälpa dig närhelst du behöver.

Våra kunder består av Kommuner, landsting, privata fastighetsägare och förvaltare i hela Sverige anlitar oss som samarbetspartner vid rengöring, sanering och förebyggande skydd av fastigheter. Vi arbetar både inomhus och utomhus med långsiktiga lösningar såväl som med enstaka åtgärder.