Uppdrag som visstidsanställd HR-Generalist

Uppdrag som visstidsanställd HR-Generalist

Välkommen till en värd full av möjligheter! Specialfastigheter är ett statligt ägt bolag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav - framför allt på säkerhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 30 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 170 medarbetare.Detta erbjuder vi dig
Att vara HR-Generalist hos oss är varierande och utvecklande och den stora bredden på uppgifter gör arbetet både roligt och utmanande.

HR-arbetet vid Specialfastigheter har ett strategiskt fokus där långsiktighet, affärsmässighet och hållbarhet prioriteras. På så vis kan vi stärka företagets varumärke och säkerställa kompetensförsörjningen på lång sikt. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare där människor trivs och utvecklas och såväl strategiska som operativa frågor är avgörande i detta arbete. Kompetenta, engagerade och välmående medarbetare är vår nyckel till framgång.

Vår HR-avdelning består av tre personer och vi samarbetar i stor utsträckning i många frågor. Samtidigt kommer du att få stora möjligheter att arbeta självständigt och driva egna uppgifter. Du kommer främst arbeta med rekryteringar men även vara delaktig i andra HR-processer såsom kompetensutveckling, likabehandling, employer branding, arbetsmiljö och friskvård. En viktig del i arbetet är att jobba med ständiga förbättringar inom HR-området. Vi uppdaterar våra rutiner och processer hela tiden för att på så vis utveckla oss som bolag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR och tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du självständig och drivande. Du är van vid att ta egna initiativ och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Bredden i arbetet gör att du måste trivas med att ha varierande arbetsuppgifter och vara flexibel.

För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann samtidigt som du arbetar effektivt och kan hålla många bollar i luften. Arbetet innefattar mycket kommunikation på alla nivåer i organisationen och därför bör du vara utåtriktad och tycka om att tala inför folk, men framförallt ha lätt för att uttrycka dig i skrift.

Varaktighet
Anställningen är en visstidsanställning under 6 månader.

Placering
Din placeringsort är på vårt huvudkontor i Linköping.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 9 augusti men ansök gärna redan idag då urval görs löpande.

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning.

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Sofia Nilsson, 010-788 62 48
Unionen, Lena Germundsson, tel. 010-788 62 40
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.specialfastigheter.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter, spännande utmaningar och ständig utveckling. Gemenskap och engagemang är det som hela tiden för oss framåt.