Tech Lead avancerade webblösningar till Solution Xperts

Tech Lead avancerade webblösningar till Solution Xperts

Solution Xperts växer och behöver nu förstärkning i sitt webbteam i form av en kundorienterad och driven Tech Lead med erfarenhet av utveckling av avancerade webblösningar. Vill du bli en del av ett kompetent gäng i en personalägd och framgångsrik organisation? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Tech Lead på Solution Xperts kommer du att ingå i ett team om 8 kompetenta och drivna utvecklare, med en jämn könsfördelning, där ni tillsammans designar och utvecklar webblösningar för företagets kunder. Tekniker som används är exempelvis:
  • SharePoint
  • Övriga verktyg i Office 365 såsom Power Apps, Power Automate och Forms
  • Angular
  • React
  • .NET och C#
  • SQL Server
Här kommer du få möjlighet att vara med i hela kedjan från behovsanalys, kravspecifikationer och lösningsförslag till genomförande och leverans. I rollen som Tech Lead kommer du att ha ansvar för att bevaka ny teknik och fånga upp trender på marknaden, så att företaget kan fortsätta vara innovativa och ligga i teknisk framkant. Tillsammans med affärsområdesansvarig och teamet i övrigt kommer du också ansvara för att realisera den tekniska utvecklingen.

På Solution Xperts är det viktigt att ha kul på jobbet, men det är av lika stor vikt att det finns en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Därför är det viktigt för företaget att erbjuda flexibilitet och underlätta detta.

Din profil

För att passa i rollen söker vi dig som har en akademisk bakgrund inom relevant område och som har arbetat ett antal år som utvecklare av avancerade webblösningar baserade på några av de tekniker som nämnts ovan. Din erfarenhet bör vara till den grad att du känner dig bekväm med att axla en Tech Lead-roll med ansvar för att tekniskt designa lösningar och driva affärsområdet framåt. I rollen som Tech Lead bör du brinna för teknik och affärsutveckling ur ett tekniskt perspektiv.

Då det i arbetet ingår mycket kundkontakt ser vi att du är en lyhörd och engagerad person som har en förmåga att lyssna in och förstå kundens verksamhet för att sedan kunna omvandla det till tekniska krav. Du har förmågan att arbeta självständigt, besitter ett starkt driv och tar gärna initiativ.

Vidare ser vi att du är en prestigelös person som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du är duktig på att skapa förtroende för att etablera och bevara kundrelationer och ser alltid till kundens bästa. I din konsultroll har du förmågan att tänka och agera affärsmässigt i allt du gör.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Solution Xperts med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson 013- 43 67 28 alt alexandra.karlsson@skill.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solution Xperts är ett konsultbolag som primärt säljer lösningar, och mycket av utvecklingen sker inhouse på kontoret i Linköping. De brinner för att med tekniken som verktyg skapa affärsnytta för sina kunder och har en målsättning att vara en rak, ärlig och okomplicerad leverantör och arbetsgivare som alltid styrs av sin etiska kompass. Detta visar sig i en öppenhet och flexibilitet mot såväl kunder som medarbetare. Solution Xperts har en platt organisation vilket gör att du som anställd har stora möjligheter att påverka.