Integrationsarkitekt till Solution Xperts

Integrationsarkitekt till Solution Xperts

Solution Xperts växer och behöver nu förstärkning inom sitt affärsområde Integration i form av en kundorienterad och driven integrationsarkitekt med några års erfarenhet av arbete med integrationslösningar. Vill du bli en del av ett kompetent gäng i en personalägd och framgångsrik organisation? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som integrationsarkitekt på Solution Xperts kommer du att ingå i ett mycket kompetent och kunnigt team där alla spelar en viktig roll. På företaget finns ett flertal egenutvecklade komponenter för integration och övervakning. Du förväntas vara med och bidra till att bygga vidare på dessa såväl som på integrationserbjudandet som helhet. Solution Xperts är Microsoftpartner och mycket av utvecklingen inom integrationsområdet sker i tekniker såsom:
  • Biztalk
  • Azure
  • .NET
  • C#
  • SQL Server
I rollen ingår även att på ett lyhört och intresserat sätt hantera kundkontakter, nya som befintliga, och att leda projekt med teknisk höjd. Utifrån de behov som du identifierar i kunddialogen kommer du att tekniskt designa lösningar som utvecklingen sedan baseras på. Du kommer även att få möjlighet att ta lead i utvecklingsteamet och driva arbetet framåt.

Din profil

För att passa in I rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom systemutveckling eller motsvarande och har arbetat med lösningar inom systemintegration tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Azure, BizTalk eller andra integrationsplattformar. Det är meriterande om du även har erfarenhet av databasutveckling och systemutveckling på Microsoft-teknik i stort.

Du har förmågan att arbeta självständigt, besitter ett starkt driv och tar gärna initiativ. Du bör också känna dig bekväm med att hantera projekt. Vidare ser vi att du är en prestigelös person som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du är duktig på att skapa förtroende för att etablera och bevara kundrelationer och ser alltid till kundens bästa. I din konsultmässighet har du förmågan att tänka och agera affärsmässigt i allt du gör.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Solution Xperts med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson 013- 43 67 28 alt alexandra.karlsson@skill.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solution Xperts är ett konsultbolag som primärt säljer lösningar, och det mesta av utvecklingen sker inhouse på kontoret i Linköping. De brinner för att med tekniken som verktyg skapa affärsnytta för sina kunder. Målsättningen är att vara en rak, ärlig och okomplicerad leverantör och arbetsgivare som alltid styrs av sin etiska kompass. Detta visar sig i en öppenhet och flexibilitet mot såväl kunder som medarbetare. Solution Xperts har en platt organisation, vilket gör att du som anställd har stora möjligheter att vara med och påverka.