Solmark Trädgårdservice söker en ambitiös arbetsledare till deras team!

Solmark Trädgårdservice söker en ambitiös arbetsledare till deras team!

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt till Solmark Trädgårdsservice. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du ha ansvar för ett team heltidsanställda samt en grupp säsongsarbetare som kommer jobba som fastighetsskötare. Du kommer ha en blandad roll där du själv kommer stötta upp ditt team med fastighetsskötsel men också ta hand om den administrativa delen.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Fastighetsskötsel
  • Personalansvar
  • Avtalsskrivning
  • Planering och delegering av arbetsuppgifter
  • Hantering av order
Din roll

Vi söker dig som har en vilja att styra och leda en grupp på bästa sätt! Om du har tidigare erfarenheter av att leda en grupp är detta meriterande men inte ett krav. Vi tror att du som person har en ledarinstinkt och ett helhetsperspektiv. Som person tror vi också att du är social då du dagligen kommer ha kontakt med dina kollegor och kunder. Vi tror att du är en lagspelare och att du genomsyrar begreppet team work genom att hjälpa och stötta dina kollegor. Då du kommer sköta en del administrativt arbete ser vi också att du är noggrann och föredrar ordning och reda runtomkring dig. För denna tjänst är det ett krav att du innehar körkort B!

Start: 22 april

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Linköping

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solmark Trädgårdsservice utgår från Linköping och utför trädgårdsarbeten inom hela Östergötland. Företagets inriktning är gräsklippning för privatpersoner vilket har visat sig vara mycket eftertraktat på grund av förmånliga priser och ett väl genomfört arbete. Solmark Trädgårdsservice har sedan starten 2011 arbetat efter en gott bemötande från ett första besök till slutfört arbete. Att de på vägen där emellan utför ett noggrant arbete efter de utsatt behov som kunden önskat gör att deras service upplevs både personlig, precis och prisvärd.