Engagerad säsongsarbetare inom fastighetsskötsel sökes

Engagerad säsongsarbetare inom fastighetsskötsel sökes

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Solmark Trädgårdsservice. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare kommer du arbeta i ett team och jobba med gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning samt städa källare, rensa förråd och slänga skräp. Till en början kommer du att få gå bredvid en annan skötare.

Start: Maj-Oktober

Antal tjänster: 3

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Linköping

Din roll

Vi söker dig som är ordningsam och gillar fysiskt arbete. Körkort är ett krav, meriterande med BE för tungt släp. Ingen utbildning krävs men erfarenhet är meriterande. Som person ska du vara hjälpsam, göra det lilla extra samt vara social.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solmark Trädgårdsservice är ett etablerat företag inom trädgårdsbranschen som i första hand vänder sig till privatpersoner. Företagets ambition är att hålla en god kundkontakt med fokus på ett personligt och gott bemötande. Målsättningen är att utföra trädgårdstjänster efter kundens önskemål och det med bästa möjliga resultat. Flexibiliteten ska vara god och kunden ska känna att de kan erbjudas det mesta inom trädgårdsskötsel såsom gräsklippning, häckklippning till samordning av anläggningsarbeten.