Yrkeslärare med inriktning Montering/Lean till Skill Training

Yrkeslärare med inriktning Montering/Lean till Skill Training

Skill Training söker yrkeslärare med inriktning Montering/Lean
Har du flerårig erfarenhet från tillverkande industri, gärna som produktionsledare eller teamledare och vill byta inriktning? Gillar du att undervisa och handleda? Då kan detta vara din möjlighet.

Om företaget
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning och vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning, framförallt inriktat mot industri och IT. Vi engagerar oss i olika projekt, driver flera nätverk och inspirerar unga människor att välja yrkesbana inom industri och IT. På efterfrågan från våra kunder och ägare har vi startat vår egen utbildningsverksamhet, Skill Training.

Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av Skill Training, Skills affärsområde som företrädesvis erbjuder kortare uppdragsutbildningar inriktade på kompetenser som industrin behöver. Deltagarna är främst nyrekryterade och befintligt anställda hos våra ägare eller kunder, men vi bedriver även utbildning för personer som vill komma in på svensk arbetsmarknad. Som Yrkeslärare Montering kommer du framförallt utbilda i standardiserade arbetssätt och i att visa vikten av "rätt från mig". Utöver att vara kursledare kommer du aktivt arbeta med att vidareutveckla utbildningsupplägg och kursplaner.

Utbildningarna innehåller både praktiska och teoretiska delar vilket innebär stor variation i arbetsuppgifterna. Vi är ett litet team där alla har en blick för vad som behöver göras, stort som smått. Samarbete och flexibilitet är avgörande för att vi ska lyckas.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från tillverkande industri där du sett vinsterna med standardiserade arbetssätt och systematiskt förbättringsarbete.
Du har en teknisk utbildning minst på gymnasienivå. Utbildning inom Lean eller kvalitetsarbete är meriterande.
Det absolut viktigaste är ditt engagemang och din vilja att bidra i Skill Trainings utveckling.

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila till Elin Hultman 0767-78 15 12, elin.hultman@skill.se eller Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se Intervjuer och urval sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/skill-training-soker-yrkeslarare-med-inriktning-montering-lean/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)