Vi söker Robotoperatör till Fergas AB

Vi söker Robotoperatör till Fergas AB

Dina arbetsuppgifter

I rollen som robotoperatör kommer du operera våra automatiserade tillverkningsceller och leverera produkter av världsklass. Rollen innefattar inte självständig programmering, men du ska kunna genomföra korrigeringar i befintliga program. Du kommer även att ställa verktyg, maskiner och arbeta med fixturer. Därav ser vi gärna att du har en mekanisk förståelse.
Arbetet är förlagt till två-skift, men nattarbete kan i perioder förekomma.

Din profil

För att du ska lyckas hos oss ser vi gärna att du har:
  • Efter gymnasialutbildning inom automation, teknik eller annan förvärvad kunskap genom arbete.
  • Erfarenhet av att operera ABB-robot.
  • Erfarenhet av att arbeta med 5S/LEAN
  • Goda mekaniska kunskaper, då byte av fixturer och verktyg ingår i rollen.
  • Det är meriterande om du har arbetat med korrigeringar eller programmering av ABB-robotar.
På Fergas präglas företaget av en omhändertagande atmosfär, där alla är lika mycket värda och där alla arbetar tillsammans mot målet. Därför är det viktigt att du också är öppen och inkluderande. Vi ser att du är driven och att du bidrar till utvecklingen av din avdelning. Vidare så innefattar arbetet stor samverkan mellan avdelningar, vilket gör att du måste vara bekväm i att samarbeta över gränserna och kommunicera med andra medarbetare.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fergas AB med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonathan Ekstrand, jonathan.ekstrand@skill.se , 013-32 94 10.
Mer info

Om arbetsgivaren

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.