Utvecklingsansvarig

Utvecklingsansvarig

Driftig Utvecklingsansvarig till Rala
Motiveras du av de utmaningar som kommer att ställas på framtidens digitala samhälle? Vill du kombinera teknik och affärer men samtidigt vara med och bidra till samhällets nytta?
Då finns den chansen nu!
Var med och anta utmaningen att bygga framtidens samhällsnät då vi nu söker en utvecklingsansvarig som kan leda arbetet med att utveckla, forma och förvalta vårt erbjudande inom detta område

Om företaget
Rala är verksamt inom utvecklandet av ny fiberinfrastruktur. Vi har en bred erfarenhet från utbyggnaden i Sverige och etablerar oss nu på andra europeiska marknader. Vi verkar främst inom den passiva delen av fibernätet och tillsammans med ledande leverantörer inom området ser vi till att leda utvecklingen av nya produkter och tjänster. Vi på Rala drivs av att det är kul och få vara med att skapa framtiden och våra värderingar finns nedtecknade i vår bok "In every fibre".

Dina arbetsuppgifter
Som vår nya Utvecklingsansvarige kommer du att arbeta med internationella team och med moderna IT-verktyg. Du kommer att driva arbetet tillsammans med personer på företaget samt med våra leverantörer. En viktig del i arbetet kommer att vara att dokumentera och säkra Ralas rådighet över de produkter och tjänster som tas fram.
Utöver arbetet med att utveckla förväntas du stödja våra marknadsbolag i Sverige och Tyskland vid kundkontakter samt vara delaktig i kontakten med Ralas utvalda leverantörer.

Rala är ett bolag med korta beslutsvägar som nu erbjuder en spännande roll där du bidrar till utvecklingen av verksamheten. Du som person har stora möjligheter till att kunna påverka din egen och företagets framtida väg.
I tjänsten förekommer resor då och då, men arbetet sker främst i Sverige.

Din profil
Du har i grunden en ingenjörsutbildning inom relevant område.
Erfarenhet från branschen eller liknande område är meriterande,
Du har förmåga att driva på, prioritera och ansvara för ditt arbete samt en vilja att ta dig an både små och stora uppdrag.
Du har lätt för att kommunicera med alla typer av människor och har god samarbetsförmåga.
Kort sagt söker vi dig som drivs av passion, engagemang och som alltid försöker att göra det där lilla extra för att nå dina mål

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, är välformulerad samt har goda kunskaper i Microsoft Office.
Goda kunskaper i tyska är meriterande.

Rala har kontor i Linköping, Stockholm och Göteborg. Placering sker i första hand vid något av dessa, men kan även vara på annan ort.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Rala med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patrik Funke 013-32 94 22, patrik.funke@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Patrik Funke
Telefon 013-329400
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/driftig-utvecklingsansvarig-till-rala/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)