Tekniska verken söker drivna drifttekniker!

Tekniska verken söker drivna drifttekniker!


Vi på Tekniska verken bygger världens mest resurseffektiva region, bland annat genom att producera el och fjärrvärme av avfall som annars skulle gått till spillo. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. I Tekniska verkens kraftvärmeverk kan både el och värme produceras samtidigt vilket genererar en mer effektiv resursanvändning, klimatsmart helt enkelt! Nu söker vi nya drifttekniker till våra team i Linköping.

Om företaget
Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos oss på Tekniska verken spelar du en viktig roll i den dagliga driften av våra kraftvärmeverk. Tillsammans med ditt skiftlag är din främsta uppgift att optimera och säkerställa driften på våra anläggningar där fjärrvärme och el produceras, med fokus på miljö, kostnad och kund. Mer konkret arbetar du med såväl proaktivt som avhjälpande underhållsarbete samt ronderar och utför uppgifter på våra övriga anläggningar. Du arbetar även med handläggning av arbetsorder i vårt underhållssystem. Rollen är placerad på våra kraftvärmeverk i Linköping. Arbetet sker i treskift 7 dagar/vecka.

Din profil
Vi ser att du har en utbildning som drifttekniker, YH-utbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har några år i liknande roll på en eller flera producerande anläggningar.Vi ser gärna att du som söker tar med dig kunskap inom:*Underhålls- och reparationsarbete*Elteknik *Styr- och reglerteknikDet är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med fastbränsleeldning och turbiner. Har du dessutom kunskaper inom arbetsmiljö och erfarenhet av skiftgång så är det ett stort plus.Som person är du självgående, har en hög ansvarskänsla och förmåga att agera på egen hand i pressade situationer. Du är lösningsorienterad och strukturerad. I arbetet agerar du som en teamspelare som bidrar till ett effektivt arbetsklimat genom god kommunikation. Ditt arbete präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och gemenskap. Vidare är du flexibel inför skiftningar i förutsättningar och arbetsuppgifter.Du har B-körkort.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Tekniska verken med Skill. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Matilda Ingeson, matilda.ingeson@skill.se, 013-495 88 23. Har du frågor om jobbet är du varmt välkommen att ringa Ola Palmquist 013-20 91 09 alt. 070-354 68 49.Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag!Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.