Sourcing Buyer till Flex i Linköping

Sourcing Buyer till Flex i Linköping

Trivs du som allra bäst när du får vara med och ta fram nya spännande produkter i teknikens framkant? Vill du kombinera din talang för inköp med ditt brinnande intresse för teknik och elektronik? Välkommen till Flex i Linköping!

Om företaget
Flex i Linköping arbetar med design & produktutveckling och kan erbjuda sina kunder helhetslösningar utifrån konceptet "Sketch to Scale". Det innebär att de utifrån kundens önskemål utvecklar, designar, tar fram prototyper och testar produkten som sedan kan tillverkas i någon av deras volymfabriker runt om i världen. På Designcenter i Mjärdevi Linköping, med drygt 90 medarbetare, erbjuder de sina kunder en unik service med kompetens inom mekanik, hårdvara, mjukvara, test och verifiering. De fokuserar på produkter inom segmenten "connected devices" och "cloud solutions" och har, tack vare engagerade medarbetare, hjälpt flertalet välkända företag att lyckas på sin marknad. Det är högst sannolikt att du dagligen använder, eller kanske till och med förlitar dig på, någon av de produkter som Flex varit med och tagit fram.

För mer information besök: https://flex.com/

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett team med fyra kompetenta inköpare och blir ansvarig Project Sourcing Buyer i ett flertal nya projekt, såväl utvecklings- som NPI-projekt. Du blir involverad i projekten från start och är delaktig i kravinsamling från både interna och externa kunder. Tillsammans med utvecklingsteamet väljer ni komponenter, gör kostnadskalkyler (cBOM), väljer och förhandlar med tänkbara leverantörer samt ansvarar för inköpsaktiviteter i projekten, både för prototyptillverkning och massproduktion.

Rollen präglas av många kontaktytor, såväl internt som externt med kunder och leverantörer.

Din profil
Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör, alternativt har förvärvat liknande kunskaper från arbetslivet. Du bör ha erfarenhet av inköp på olika nivåer, alternativt erfarenhet av utvecklingsprojekt inom industrin, primärt inom elektronik.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för teknik och att du håller dig uppdaterad på nyheter inom området. Du har ett proaktivt förhållningssätt och kan självständigt driva dina delar i projekten framåt. Du är mån om att varje produkt får optimala förutsättningar, både kopplat till kostnad och kvalité, något du når genom god överblick och affärsmässighet.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Flex med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, pehr.gilen@skill.se alternativt 013-473 20 65.

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/sourcing-buyer-flex/
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (33 dagar kvar)