Projektledare Industriutveckling

Projektledare Industriutveckling

Vill du vara med och göra skillnad för Östergötlands industriföretag? Det är dags att förstärka Skill med en medarbetare som gillar att utveckla små- och medelstora tillverkande företag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare möter du företag och lyssnar av deras behov och utmaningar för att kunna ta företagen mot utveckling av olika slag. Du kommer ha kontakt med många olika typer av företag inom tillverkningsindustrin. Företagen har olika storlek, marknadsförutsättningar och utvecklingsbehov. Din roll innebär att lyssna, förstå behoven och sedan omsätta till rätt insats. Insatsen finns ibland hos Skill, ibland hos Almi eller hos någon annan regional eller nationell aktör.

I rollen som projektledare inom industriutveckling hos Skill Improve får du själv vara med och sätta målen och jobba framåt för att nå resultat, men du kommer ha tydliga uppdrag att leverera på från dag ett.

Din profil

I rollen som projektledare inom industriutveckling ser vi att det är viktigt att du själv har erfarenhet från tillverkande industri. Att du har ett intresse för industri i stort och industriverksamheter i alla storlekar är ett måste då det är grunden för rollen. Om du har erfarenhet från en roll som produktionsledare eller Ieverantörsutvecklare är det mycket meriterande. Som projektledare inom industri möter du företag som befinner sig i till största del i den privata sektorn inom vilket gör att det är en fördel om du har erfarenhet från samt förståelse för vilka utmaningar och möjligheter företag i den sektorn har.

Som projektledare kommer du få stora möjligheter att påverka din egen roll och du får chansen att både initiera, driva och utveckla processer. För att lyckas behöver du kunna arbeta strukturerat och resultatorienterat och vi ser att det är meriterande om du har en akademisk bakgrund men det är inget krav.

På Skill är samarbete och engagemang ledord och vi värdesätter därför att brinner för att dela med dig av dina kunskaper och att utveckla andra. Du entusiasmerar, är pedagogisk och kommunikativ samt har erfarenhet av att skapa förtroendefulla relationer. För att möta framtidens krav så ser vi gärna att hållbarhetstänket finns med dig i vardagen. Hos Skill finns stora möjligheter att vidareutvecklas och utbilda sig för att vi tillsammans ska kunna utvecklas och nå nya mål.

Ansökningsförfarande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk 011- 19 94 66 pertra.pyk@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Petra Pyk
Telefon 011-19 94 66
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Skill kommer du in i ett växande, framåtlutat företag med en kultur och stämning som det lilla bolaget. Verksamheten genomsyras av positiv energi, stort engagemang och en vilja att driva arbetet framåt tillsammans. Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som också erbjuder skräddarsydda utbildningar för löpande kompetensutveckling.

Våra ägare låter oss använda en stor del av vårt budgeterade resultat till att aktivt arbeta med kompetensförsörjningen och med industrins långsiktiga konkurrenskraft. Skill erbjuder därför lovaktiviteter för barn och unga, utbildningar och nätverk för industrins befintliga medarbetare samt projekt riktade till små- och medelstora industriföretag. Denna verksamhet kallar vi Skill Improve. Många av projekten erbjuder vi genom nationella samarbeten och med offentlig finansiering från exempelvis Tillväxtverket.

Vi är ett företag som är måna om våra medarbetare och att arbete och fritid ska gå ihop. Vi erbjuder därför flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta delar av veckan hemifrån. För oss är det viktigt att vara en ansvarsfull arbetsgivare och att våra medarbetare ska känna att de gör skillnad, därför har vi möjlighet att på arbetstid lägga en dag per halvår på valfri ideell verksamhet. Vi erbjuder också våra medarbetare löpande utvecklingstid för att arbeta med strategiska frågor eller förkovra sig inom ett område som bidrar till den personliga utvecklingen. Självklart har vi också friskvårdsbidrag för våra medarbetare och genomför gemensamma aktiviteter för att främja teamandan.