Produktionsarbetare till sommarjobb i Linköping

Produktionsarbetare till sommarjobb i Linköping

Nu söker vi sommarvikarie som produktionsarbetare till vår kunds anläggning i Linköping! Sommaren är en tid på året då många av oss har semester och därför söker vi dig som vill bli en del av vår kunds gäng och hjälpa till att täcka upp under sommarveckorna. Är du nyfiken och noggrann i ditt sätt att vara och har god truckvana, då kanske det här är jobbet för dig i sommar!

Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår att ta emot, sortera, analysera, klassa, och lasta ut material. Det ingår även att utföra löpande underhåll, service och städning av våra maskiner. Arbetet utförs med hjälp av truck och även hjullastare.

Som sommarvikarie hos vår kund börjar du den 1/6 och arbetar till och med den 31/8. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan kl. 7.00-16.00.

Din profil

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är noggrann och sätter säkerheten i första rummet. Du behöver ha B-körkort, erfarenhet av arbete inom industri eller produktion och av att framföra truck och då med giltiga behörigheter. Har du dessutom erfarenhet av att framföra hjullastare finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra. Då mycket av arbetet sker via dator och surfplatta, är datorvana önskvärt.

Ansökningsförfarande

Urval till denna rekryteringsprocess sker löpande så vänta inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag, då den kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Du ansöker via vår hemsida www.skill.se. Motivera gärna så utförligt som möjligt varför just du skulle passa till tjänsten. Vid eventuella frågor var god kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna om att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att vi genom vårt stora kontaktnät kan öka dina chanser att hitta ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda.

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stor aktör inom återvinningsbranschen och har många anläggningar runt om i Sverige. Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.