Montörer till mekaniska verkstaden på Saab

Montörer till mekaniska verkstaden på Saab


Har du erfarenhet av montering och vill arbeta på ett spännande och innovativt företag som ligger i framkant inom teknik? Vi söker nu operatörer till teamet på mekaniska verkstaden på Saab.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Din roll som mekanisk operatör innebär att du tillsammans med andra i ditt team arbetar med serietillverkning och fåstyckstillverkning av olika produkter. Arbetet består huvudsakligen av montering, tätning, maskinbearbetning, borrning och gradning av olika detaljer. Arbetsuppgifterna är varierade och teamet ansvarar för tillverkning, leveranser och kvalitet av detaljerna. I rollen som mekanisk operatör tillverkar du mekaniska sammansättningar efter ritning, som kan vara pappersform eller i 3-D format. Tjänstens arbetstid är dagtid.

Din profil
I rollen som mekanisk operatör innebär det dagligt samarbete och kommunikation med andra, så du bör vara serviceinriktad och uppskatta att lösa problem. För att passa i rollen är du flexibel och ansvarsfull som person med egenskaper som noggrannhet, kreativitet och att du har en bra inställning. Som person ser vi även att du är fingerfärdig och har bra tålamod, då arbetsuppgifterna kan vara utmanande och kluriga att lösa.För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;*Är praktiskt lagd och hanterar ritningsläsning*Har ett sinne för kvalitet och ett öga för detaljer*Är en lagspelare som trivs med att jobba i team och är lätt att samarbeta med*Har fysiken och hälsan som krävs för ett jobb där du arbetar ståendes och i olika ställningarDet är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, alternativt en industriteknisk utbildning eller motsvarande. Arbetet kräver att du har anlag för att arbeta praktiskt med händerna samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är en konsultlösning där du blir anställd på Skill och uthyrd till Saab. Konsultuppdraget är på 1 år och det finns stor chans till övertag till Saab då man ser en långsiktighet i rollen, det förutsätter att du går in och gör ett bra arbete. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning sker löpande under hösten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.