Medarbetare inom produktion till Saab

Medarbetare inom produktion till Saab

Har du industribakgrund och är nyfiken på Saab? För kommande uppdrag söker vi olika kompetenser inom verkstad och produktion. Oavsett om du är proffs eller nybörjare inom montering, CNC, svarvning, mätteknik eller någonting annat kopplat till produktion så är du välkommen att söka till oss!

Saab är Skills största ägare och kund. Vi ett tätt samarbete och vårt mål är att matcha dig med rätt uppdrag på Saab.

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Här är några exempel på tjänster som kan komma att bli aktuella på Saab:
  • Operatör
  • Montör
  • Servicetekniker
  • CNC-operatör
  • Mättekniker
  • Elmontör
Vad innebär det att vara konsult på Skill?
Du blir anställd hos Skill och jobbar som konsult på någon av Saabs verkstadsavdelningar. Du rapporterar till närmaste chef på Saab, parallellt har du också en tät kontakt med din konsultchef här på Skill.

I många fall kan vi erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag, Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen eventuellt övergå till Saab.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är vill inleda en karriär på Saab.

Din profil

För att kunna matcha dig mot konsultuppdragen på Saab ser vi gärna att du har tidigare verkstadsvana. Du trivs med att jobba i en tillverkande industri och det är ett plus i kanten om du även har truck- och traverskort. Skiftarbete förekommer i många av produktionerna, både tvåskift och treskift. Detta bör du vara öppen för när du antar rollen som konsult.

Som person behöver du kunna ta egna initiativ och tycka om att samarbeta med andra. Du har daglig kontakt med andra avdelningar, du behöver därför vara duktig på att kommunicera, både på svenska och engelska. Problemlösning är din specialitet – du är den som rycker in när saker går snett och behöver lösas på stående fot.

Självklart är du också en person som bidrar till den goda stämningen på jobbet!

För att kunna vara aktuell för tjänsterna krävs det att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande

Vill du bli en del av Skill? Skicka in en intresseanmälan nedan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Blir du aktuell för något av våra uppdrag kommer vi att kontakta dig per telefon, annars kommer du att få återkoppling via mejl

Vid frågor vänligen kontakta ansvariga rekryterare Josefine Bolling (josefine.bolling@skill.se), Frida Jakobsson (frida.jakobsson@skill.se) eller Erica Wiquist (erica.wiquist@skill.se)

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.