Material Monitor till Saab

Material Monitor till Saab

Har du en utbildning eller erfarenhet inom planering och logistik och en förmåga av att arbeta målfokuserat och strukturerat? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Material Monitor ansvarar du för att initiera och övervaka behov i utvecklingsprojekt. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att:
  • Initiera inköp av nya artiklar i Call Center
  • Bistå med information angående led- och leveranstider i utvecklingsprojekt
  • Se till att artiklar är registrerade och uppdaterade i ERP-systemet
  • Representera produktionsavdelningen i utvecklingsprojekt för att säkerställa behov/efterfrågan av artiklar följs enligt plan
Teamet som du kommer att tillhöra är väldigt måna om att hjälpas åt och stötta varandra i arbetet.

Din profil

Rollen passar dig som har en administrativ ådra och gillar att jobba med siffror och detaljer, mycket av arbetet sker i system och listor. Du är bekväm i att kravställa andra och tycker om att jobba i ett högt tempo som kräver uthållighet och noggrannhet. Vi tror att du är trygg i dig själv, är den som lyfter gruppen och har ett ordentligt driv.
Det är viktigt att du har förståelse för utvecklingsprocesser och logistikflöden men vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Erfarenhet i första hand arbete i Microsoft Office samt IFS ERP. Meriterande är om du har kunskap inom Teamcenter, planverk och CPS.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen

Ansökningsförfarande

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Skill. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att söka idag!

Vid frågor kontakta ansvarig Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.