Målerikontrollant till Saab!

Målerikontrollant till Saab!

Kvalitetsmedveten och noggrann? Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som Kontrollant på Saab i Linköping!

Dina arbetsuppgifter

Som Kontrollant granskar du processparametrar, utförande samt utseende på de artiklar som ytbehandlats och målats inom avdelningens verksamhet. Efter granskningsprocessen paketeras artiklarna och som Kontrollant förbereder du nödvändig information för leverans till kund eller det interna förrådet. Ditt jobb tillhör den sista delen av produktionsflödet och är av varierande karaktär vilket ger en omväxlande vardag för dig som antar rollen. Arbetet innebär ett stort kvalitetsansvar.

Tjänsten tillhör avdelningen för ytbehandling och målning inom området för detaljtillverkning, vilket i huvudsak omfattar tillverkning av Gripen men även annan militär- och civil prototyptillverkning samt civil serietillverkning.

Verksamheten är uppdelad på fyra områden vilka innefattar följande övergripande tillverkningsarter:
  • Ytbehandling
  • Målning
  • Blästring
  • Kontroll
Arbetstiderna är enligt dagtid.

Din profil

I rollen som Kontrollant behöver du ha förmågan att stoppa eventuella felaktigheter och återmata dessa till berörd verksamhet. Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta med kvalitet. Du är en lagspelare som har lätt för att ta initiativ och som är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du tycker om att komma med idéer och strävar efter ständig förbättring i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktionsarbete. Vi ser även att du har:
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Goda datorkunskaper
  • Språkkunskaper i svenska och engelska
Meriterande är tidigare erfarenhet av jobb inom ytbehandling eller måleri samt arbete i ERP system.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se

Detta är ett konsultuppdrag som för rätt person framåt sett kan leda till en anställning hos Saab.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.