Lundbergs söker fastighetsskötare till centrala Linköping

Lundbergs söker fastighetsskötare till centrala Linköping

Lundbergs övergripande syfte, "vi vill ge människor möjlighet att leva bättre liv", genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter en så bra kundupplevelse som möjligt, där mötet och dialogen med våra kunder är en viktig del. Här har du som fastighetsskötare en central roll. Är du serviceinriktad, lösningsorienterad och har god förståelse för teknik tror vi att denna roll kan passa dig.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga tillsynen av våra fastigheter, det gäller såväl drift, funktion som renhållning i och utanför våra köpcentrum och kontor. Du hanterar och åtgärdar felanmälningar och kontaktar entreprenörer vid de fall det krävs behörighet eller kompetens som du själv inte har. Vi större reparationer eller anpassningar planeras och beställs dessa i samråd med den tekniske förvaltaren.

En typisk arbetsdag påbörjar du med en runda utanför och inne i fastigheterna där du ser till att allt ser snyggt och städat ut. Nedsmutsning eller klotter åtgärdas. Under tiden är du självklart tillgänglig för hyresgästernas eventuella frågor eller synpunkter. Under arbetsdagen prioriterar, planerar och åtgärdar du felanmälningar, sköter löpande tillsyn och underhåll och säkerställer att entreprenadarbeten genomförs enligt överenskommelse. Rollen som fastighetsskötare innebär en hög grad av självständighet. Du planerar och genomför uppgifterna inom dina ansvarsområden och stämmer av med den tekniska förvaltaren.

Din profil
Du har ett genuint intresse för fastigheter som du kombinerar med en god förståelse för teknik och du kan självständigt utföra enklare reparationer. Att hålla både fastigheternas inre och yttre miljöer fräscha är en självklarhet för oss liksom för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet inom byggservice och/eller fastighetsreparationer. Vidare är du en serviceinriktad lagspelare som kommer att ha mycket kontakt med våra hyresgäster, entreprenörer, leverantörer och dina kollegor på Lundbergs. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Lundbergs med Skill. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila ansvarig rekryteringskonsult Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@skill.se Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som hyresvärd och stadsutvecklare har Lundbergs en stor inverkan på människors vardag och liv. Vi är en långsiktig och engagerad fastighetsägare med välskötta fastigheter i mycket bra lägen. Vår organisation präglas av snabba beslutsvägar, prestigelöshet och delegerat ansvarstagande. Här får varje medarbetare ta eget ansvar och har goda möjligheter att utvecklas. Verksamheten är effektiv och serviceinriktad med drift i egen regi, där kunden alltid står i centrum.