Kvalitetstekniker till Flex i Mjärdevi

Kvalitetstekniker till Flex i Mjärdevi

Har du tidigare erfarenhet från producerande företag och brinner för kvalitetsarbete? Som person är du noggrann, har en "laget före jaget-attityd" och tycker dig upptäcka nya förbättringsmöjligheter dagligen. Du räds inte att komma med förslag för att öka kvalitén i produktion men längtar efter en roll där du har mandat nog att driva igenom dina idéer istället för att lägga dom i en förslagslåda. Känner du igen dig? Vi söker nu dig som på eget ansvar och med stort förtroende vill driva och utveckla Flex kvalitetsarbete.

Om företaget
Flex i Linköping arbetar med design & produktutveckling samt småskalig serietillverkning och kan erbjuda sina kunder helhetslösningar utifrån konceptet "Sketch to Scale". Det innebär att de utifrån kundens önskemål utvecklar, designar, tar fram prototyper och testar produkten som sedan kan tillverkas i någon av deras volymfabriker runt om i världen. På Designcenter i Mjärdevi Linköping, med drygt 90 medarbetare, erbjuder de sina kunder en unik service med kompetens inom mekanik, hårdvara, mjukvara, test och verifiering. De fokuserar på produkter inom segmenten "connected devices" och "cloud solutions" och har, tack vare engagerade medarbetare, hjälpt flertalet välkända företag att lyckas på sin marknad. Det är högst sannolikt att du dagligen använder, eller kanske till och med förlitar dig på, någon av de produkter som Flex varit med och tagit fram.

För mer information besök: https://flex.com/

Dina arbetsuppgifter
I Flex produktion arbetar dina framtida kollegor med sammansättning av tekniskt avancerade produkter och prototyper. Det är en liten men sedvanlig produktionsapparat. Material levereras och kontrolleras för att sedan förflyttas till respektive produktionslina. Produktionspersonalen löder sedan komponenter på elektronikkort, avsynar komponenter efter de varit i lödugn för att sedan bygga samman och testa produkterna.

I rollen som kvalitetstekniker kommer du, tillsammans med din chef, få möjlighet att utveckla och sätta en standard för hur Flex i Linköping arbetar med kvalitetsfrågor. I det dagliga arbetar du med reklamationsärenden mot kund och leverantör, deltar och leder förbättringsarbete och arbetar systematiskt för att minska antalet avvikelser i produktion.

Din profil
Eftersom du är en lagspelare har du en bra överblick av verksamheten och är inte rädd att hjälpa till där det behövs, även om arbetsuppgiften ligger utanför kvalitetsområdet. Du har ett genuint intresse för teknik och kvalitet som motiverar dig och dina kollegor till att driva på och utveckla förbättringsarbetet. Som person är du flexibel, prestigelös och noggrann. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt har lätt för att kommunicera med andra.

Vi söker dig med teknisk utbildning på gymnasium alternativt högskolenivå. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från kvalitetsarbete i ett producerande företag. Inte nödvändigtvis i en kvalitetsroll, men intresset för förbättringar är så pass stort att du tagit dig ann uppgifter som tangerar eller till och med ingår i en kvalitetsroll. Det viktigaste för oss är att du vill, och med ditt driv och engagemang kan, göra verklighet av förbättringar du antingen sett eller ser i ditt dagliga arbete. I denna process lägger vi därav stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Flex har ett antal större internationella bolag i sin portfölj. Vi ser därför att du som söker behärskar såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift.

Du kommer arbeta i Excel, Word samt Flex globala system varav vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet.

På Flex arbetar man aktivt för att du som medarbetare ska känna att du har de förutsättningar du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Du får en gedigen introduktion, en mentor på plats och ständig kompetensutveckling inom ditt område. Du har även stöttning och support av andra funktioner och Designkontor inom Flex samt en portal med tillgång till en mängd olika utbildningar, allt för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll och fortsätta utvecklas i densamma.

I Flexkoncernen ingår cirka 250 000 medarbetare utsprida på verksamheter runt om i världen. Det finns goda möjligheter till utveckling oavsett om du är intresserad av en kunskapskarriär, ledande / coachande positioner eller om du är nyfiken på andra kulturer. Flex passar dig som brinner för morgondagens teknik och vill vara en del av ett företag som utvecklar det som ännu inte har utvecklats.

Ansökningsförfarande
Anställningen kommer att påbörjas med en 6 månaders uthyrningsperiod via Skill. Därefter har Flex för avsikt att ta över anställningen. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Johansson, rasmus.johansson@skill.se.

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/kvalitetstekniker-till-flex-i-mjardevi/
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (23 dagar kvar)