Junior systemutvecklare till Euronetics

Junior systemutvecklare till Euronetics


Är du i början av din karriär och vill få möjligheten att jobba med flertalet olika språk och ramverk i ditt arbete? Vi har valt en strategi som bygger på oberoende och baserar därför våra lösningar på Open Source-teknik. Vi värdesätter därför om du har kunskap och viss erfarenhet av webbutveckling med Python, Javascript samt MySQL.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om 9 personer fördelat på både utvecklare och HR-konsulter. Arbetet är varierat men tyngdpunkten ligger på att driva utvecklingsprojekt i våra webbaserade system. Du är delaktig i nyutveckling av våra system på beställning av kund samt förvaltning av alla våra produkter. Gillar du att se snabba resultat av ditt arbete? Då kommer du trivas hos oss. Vi jobbar efter agila arbetsmetoder och ditt arbete har direkt inverkan hos våra kunder. För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för kod och webbutveckling och är hungrig på att lära dig mer.

Vårt kontor är centralt beläget i Linköping och där ses vi gärna för både arbete och gemensamma aktiviteter när omvärlden tillåter.


Din profil
* Vi söker dig som är i slutet av dina studier eller i början av din karriär och har en utbildning inom exempelvis Datateknik, Mjukvaruteknik, Informationsteknologi, Innovativ programmering, Teknisk fysik eller motsvarande.

* Du har erfarenhet av webbutveckling i form av till exempel sidoprojekt, extrajobb eller liknande.

* Du har kunskap och viss erfarenhet av webbutveckling med Python, Javascript samt MySQL för databashantering. Vi använder primärt ramverken Flask, AngularJS, React och jQuery.

* Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet i branschen.

* Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift då all kommunikation sker på svenska.

Som person tar du gärna ansvar för att driva utvecklingsprojekt framåt och har en konsultmässig approach gentemot kunder. Engagemang, säkerhet och initiativtagande är ledord i det dagliga arbetet.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Euronetics med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Daniella Möller, 013-495 88 16 alt. daniella.moller@skill.se


Om oss
Euronetics är ett Linköpingsföretag som utvecklar och marknadsför webbaserade system för rekrytering, bemanning och schemaläggning inom offentlig förvaltning. Våra största produkter är Vikariebanken, Feriebanken och nu även vårt nya system Schemabanken. Kunderna är allt från små kommuner till några av landets största kommuner och Regioner.

Vårt mål är att ge våra kunder marknadens bästa produkter och tjänster. För att det ska vara möjligt krävs en hög teknisk kompetens förenad med stor kunskap om våra kunder och deras verksamhet, vilket är anledningen till att vi alltid utvecklar våra produkter tillsammans med kunderna. Det är också viktigt för oss att vara en uppskattad partner både i deras vardag och mer långsiktiga verksamhetsutveckling.


Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euronetics är ett Linköpingsföretag som utvecklar och marknadsför webbaserade system för rekrytering, bemanning och schemaläggning inom offentlig förvaltning. Våra största produkter är Vikariebanken, Feriebanken och nu även vårt nya system Schemabanken. Kunderna är allt från små kommuner till några av landets största kommuner och Regioner. Vårt mål är att ge våra kunder marknadens bästa produkter och tjänster. För att det ska vara möjligt krävs en hög teknisk kompetens förenad med stor kunskap om våra kunder och deras verksamhet, vilket är anledningen till att vi alltid utvecklar våra produkter tillsammans med kunderna. Det är också viktigt för oss att vara en uppskattad partner både i deras vardag och mer långsiktiga verksamhetsutveckling.