Junior rekryteringskonsult

Junior rekryteringskonsult

Teknik- och IT-sektorn är i stark tillväxt och vi på Skill arbetar dagligen med att vara den enastående rekryteringspartnern för våra kunder. För att lyckas tror vi på en bra mix av leverans, målfokus och kvalitet - samtidigt som vi har roligt, värnar om varandra och främjar utveckling! Tror du också på konceptet och vill bli vår nya kollega? Kul! Läs gärna vidare, så hoppas vi att vi får höra från dig!

Dina arbetsuppgifter

Här blir du en viktig kugge i ett starkt team av erfarna rekryteringsspecialister där kulturen präglas av laganda, leveransfokus och arbetsglädje. Tillsammans bygger vi långsiktigt framgångsrika samarbeten med både kunder och kandidater. Idag arbetar vi tillsammans med några av regionens starkaste varumärken, allt ifrån innovativa start up-bolag till bolag i miljardklassen.

Hos oss kommer du ha en brant utvecklingskurva och snabbt samla på dig betydande erfarenhet. Med stöd från erfarna kollegor kommer du initialt få sätta dig in i hur vi arbetar med vårt talangnätverk samt lära känna våra kunder, deras verksamheter, organisationer och behov. Allteftersom du bygger på med erfarenhet kommer du att få större ansvar och fler arbetsuppgifter. På sikt ser vi att du leder hela rekryteringsprocesser, från kravprofilsmöte hos kund till search, intervjuer, tester och uppföljning. Förutom skarpa rekryteringsuppdrag är en viktig del av ditt arbete att kontinuerligt arbeta med Skills talangnätverk, detta genom att ta kvalitativa dialoger med potentiella kandidater, delta i mässor och andra typer av kandidataktiviteter.

För den aktuella rollen kommer du främst röra dig i teknikens föränderliga värld, att arbeta med rekrytering av medarbetare som sammantaget gör så att "idéer blir verklighet" (likt kommunens slogan, vi vet). Det kan röra sig om allt ifrån tekniska projektledare, mjukvaruutvecklare och konstruktörer till logistiker, inköpare och processingenjörer.

Din profil

Du som söker har nyligen tagit examen med inriktning HR, beteendevetenskap eller liknande. Som person är du van vid att ta egna initiativ och andra beskriver dig som självständig, engagerad och flexibel. För oss är det viktigt att kvalitet och professionalitet genomsyrar alla våra aktiviteter och kontakter. Vi tror också att du är nyfiken och är genuint intresserad av att förstå våra kunders verksamheter och tekniker. Tillsammans ser vi möjligheter och hittar lösningar.

Välkommen till en arbetsplats att trivas på! Som kollega till oss blir du del av ett team som utmanar, utvecklas och firar framgång tillsammans. Utöver ett professionellt förhållningssätt kan vi garantera många skratt och en skön stämning - detta då vi tror på att presentationer går i linje med hur bra vi trivs.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Rosander via Rasmus.rosander@skill.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens. I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 70-tal personer. Ca 1000 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.