Jiggborrare till Saab

Jiggborrare till Saab

Dina arbetsuppgifter

Som jiggborrare utför du bland annat noggrannare hål och faser på detaljer både i serietillverkning men även reparationer på detaljer. En viktig del som jiggborrare är att läsa av ritningar i både pappersform och digitalt för att sedan implementera detta. Du kommer att ingå i en målstyrd grupp, och även medverka i vårt förbättringsarbete där 5S är en viktig del. Förutom att köra maskinerna ingår sidoarbetsuppgifter som t.ex. gradning.

Din profil

De varierande arbetsuppgifterna kräver att du har en god känsla och vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar kontinuerlig kontakt med olika stödfunktioner, ibland även på engelska. Som person bör vara öppen och initiativtagande för att passa in. Ett krav är att du som person har lätt för att samarbeta med olika typer av människor då allt arbete på avdelningen sker i teamanda. Den goda stämningen i gruppen ser vi gärna att du bidrar till!

- Formell kompetens
Erfarenhet av jiggborrning eller annan typ av verkstadsarbete med noggranna toleranser och krav.
Vara noggrann och kunna läsa av ritningar för att avgöra vad som skall göras.

- Meriterande
Erfarenhet av jiggborrning

Arbetstiderna är förlagda enligt skift.
Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Frida Jakobsson (frida.jakobsson@skill.se).

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet