Förvaltningsadministratör – Med möjligheter och bredd

Förvaltningsadministratör – Med möjligheter och bredd

Har du erfarenhet från fastighet- eller byggbranschen? Skulle du triggas av att arbeta i en organisation där du har stora utvecklingsmöjligheter?

Vi letar efter dig som brukar beskrivas som
  • Glad och utåtriktad
  • Noggrann och strukturerad
  • Kommunikativ
  • Självgående med eget driv
Ansök idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
På Garnisonsfastigheter kommer du att arbeta i ett härligt gäng som dagligen hjälper sina hyresgäster med deras frågor och utmaningar vad gäller lokaler.

Det är din uppgift att med en hög servicegrad hjälpa kunden på ett professionellt sätt och vara Garnisonsfastigheters ansikte utåt. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag! Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det är en roll med en mängd olika arbetsuppgifter och ansvarsområden och det är därför viktigt att du trivs med detta.

Som Förvaltningsadministratör kommer du arbeta självständigt och målinriktat med uppgifter relaterat till Förvaltning, Ekonomi, Marknadsföring och Kommunikation på olika sätt. Vilket kan innebära att ta fram hyresavtal, annonsera lediga lokaler, ansvara för olika upphandlingar, marknadsföra hemsidan eller ta fram kundtidningen Garnizonen tillsammans med en extern leverantör. Andra uppgifter är att leverera underlag till ekonomiavdelningen, fakturakontering samt ansvara för kundreskontran löpande, ta fram rapporter och analyser, projektuppföljning och ta fram underlag för vidarefakturering vilket kräver goda kunskaper i ekonomi och att du är en "siffermänniska".

Gillar du administration och att ge dina kunder högklassig service? Brinner du för fastighetsbranschen? Då är det rätt tjänst för dig!

DIN PROFIL
För att matcha det som Garnisonsfastigheter efterfrågar ser vi gärna att du har erfarenhet av fastighet- eller byggbranschen och dess juridiska processer. Vi tror att du har erfarenhet av hyresavtal och gärna av att arbeta med myndigheter och offentliga sektorn, grundläggande kunskaper i ekonomi samt goda kunskaper i Office paketet. Ha god kommunikativ förmåga i kombination med stort affärsmässigt fokus är ett måste.

Du behöver vara noggrann och självgående med ett stort inre driv. Orädd och kreativ, med en förtroendeingivande approach är andra egenskaper som vi ser som värdefulla i rollen.

Hos vår kund jobbar du i en föränderlig miljö där varierande uppgifter är en del av vardagen. En social förmåga och ett strukturerat arbetssätt kommer underlätta din framgång i rollen.
Det finns stor utvecklingspotential då området är både stort och brett, vilket gör möjligheterna oändliga. Här har du chans att skapa din egen vardag på det sätt som passa både dig och företaget.

Sök tjänsten och pitcha genom ditt personliga brev varför du är rätt person för rollen som Förvaltningsadministratör på Garnisonsfastigheter AB.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE
I denna rekrytering samarbetar Garnisonsfastigheter med Skill.
Ansök idag!
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Helena Borg Hartwig, 013-495 89 52 alt helena.borg.hartwig@skill.se

Tillsvidareanställning på Garnisonsfastigheter AB, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Garnisonsfastigheter AB äger, förvaltar och utvecklar Garnisonsområdet i Linköping. Våra hyresgäster utgörs i huvudsak av myndigheter och offentlig verksamhet. Allt det vi gör syftar till långsiktigt hållbart ägande av våra hus och vi är måna om att ge våra hyresgäster en högkvalitativ service på alla områden.

Sedan maj 2016 är vi ett dotterbolag till Intea Fastigheter AB, ett fastighetsbolag med uppgift att långsiktigt och aktivt äga och förvalta samhällsfastigheter och social infrastruktur. Inteas fastighetsportfölj består i dag av objekt på sex orter i Sverige, och alla portföljer har en majoritet offentliga hyresgäster och relativt långa hyreskontrakt.