Ekonomiansvarig till Ica Maxi

Ekonomiansvarig till Ica Maxi

Engagemang, humor & glädje, lagarbete, öppen kommunikation och nöjda kunder är våra värderingar och vad du, som vår framtida medarbetare, kommer mötas av och förväntas efterleva i rollen som ekonomiansvarig. Vi uppnår saker tillsammans, har högt i tak och utmanar för att fortsätta leverera högklassig service till våra kunder. Nu söker vi dig som vill ta vid och utveckla vår ekonomifunktion!

Om företaget
Maxi ICA Stormarknad Linköping är Östergötlands och en av Sveriges största stormarknader med över 40 000 besökare i veckan. Här vill vi att samtliga besökare ska mötas av en fräsch butik med förstklassig service. Vi är övertygade att nyckeln till vår framgång är att vi ständigt strävar efter att komma närmare våra kunder, ge bästa service samt ha ett brett sortiment.

Vår organisation är prestigelös och bygger på ömsesidig respekt och arbetsglädje. Vi är värdegrundsdrivna med värderingarna; Engagemang, Humor & glädje, Lagarbete, Öppen kommunikation samt Kundnöjdhet som plattform. Tillsammans är vi ca 260 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig håller du ihop funktionen och är organisationens "språkrör" och kommunikatör vad gäller frågor som rör ekonomi. Du ansvarar för att löpande redovisning görs på ett korrekt sätt, ser till att skatter och avgifter betalas i tid och att månadsrapporter, delbokslut och årsbokslut utförs.

Ett axplock av vad du kommer göra hos oss:
 • Löpande bokföring så som leverantörs- och kundfakturor
 • Löpande redovisning
 • Kontakt med revisionsbyrå och revisor
 • Stötta i ekonomisk uppföljning
 • Bistå med ekonomiska rapporter och kalkyler till chefer inom organisationen
Utöver dessa uppgifter finns stort utrymme för utveckling och förbättring, men självklart inom ramen för lagar och regler. På Maxi utmanar vi, strävar efter och i många fall befinner oss i framkant inom vår bransch varpå det är viktigt att du som söker...

Din profil
...ser lösningar där andra ser problem och trivs i en utvecklingsorienterad organisation! För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en utbildning med inriktning ekonomi, gärna från YH-utbildning eller högskola med inriktning redovisning alternativt arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du ser och förstår värdet av att vara öppen, lyhörd och service minded inför organisationen, dess funktioner, chefer och medarbetare. Dina nuvarande kollegor beskriver dig som en strukturerad "doer" då du gillar ordning och reda samtidigt som du skapar processer / verktyg som förenklar vardagen för dig och dina kollegor.

Dina närmaste kollegor består av HR-admin (som stöttar 8h / vecka), handlare och chefer i organisationen. Gemensamt för dessa är högt i tak, nära till beslut och prestigelöshet. Vi löser saker tillsammans, hjälps åt och driver Maxi framåt som ett lag, delar och egenskaper som är lika självklara för dig som miniräknarens placering på skrivbordet (som du knappar på flitigt!).

I övrigt ser vi att du har erfarenhet av och kan hantera:
 • Månads- och årsbokslut
 • Framtagning och presentation av månadsrapporter
 • Löpande redovisning
 • Excel
 • Programvara för ekonomi / redovisning, gärna SoftOne, StoreOffice, Ondemand
 • Snabba förändringar som påverkar det dagliga arbetet
 • Kan kommunicera och göra ekonomi förståeligt för alla delar av organisationen
Vad erbjuder vi?

Här erbjuds du en roll där vi vågar lova att du kommer utvecklas, se effekterna av ditt arbete och ha roligt under tiden. Du kommer spendera dina dagar på en arbetsplats som genom sin goda service och med återkommande kunder har möjlighet att ge tillbaka till samhället. Vi stödjer bland annat Ronald McDonald, Tappra barn, Stadsmissionen; Erikshjälpen och Idrott utan gränser. Utöver dessa stöttar och samarbetar vi med en mängd barn- och ungdomsidrottsklubbar runt om i Linköping. Ledningsgruppen och Maxi:s medarbetare ser fram emot att lära känna dig och står redo att ta del av dina kunskaper och se till att du får en bra introduktion in i företaget. Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagt dagtid måndag till fredag men är, i samråd med chef, flexibla.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Maxi ICA Stormarknad Linköping med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Susanne Öman på Susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08.

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 29 november!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/ekonomi-jobb/ekonomiansvarig-till-ica-maxi/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxi ICA Stormarknad Linköping är Östergötlands och en av Sveriges största stormarknader med över 40 000 besökare i veckan. Här vill vi att samtliga besökare ska mötas av en fräsch butik med förstklassig service. Vi är övertygade att nyckeln till vår framgång är att vi ständigt strävar efter att komma närmare våra kunder, ge bästa service samt ha ett brett sortiment.