CNC-operatörer till framtida konsultuppdrag på Saab!

CNC-operatörer till framtida konsultuppdrag på Saab!

Vi ser ett ökat behov på CNC-operatörer till Saab och söker dig som har arbetat med antingen svarv eller fräs.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en mindre arbetsgrupp där ni tillsammans kommer att bearbeta material så som aluminium, stål och titan genom fräsning eller svarvning. Du är delaktig i hela processen, från förarbete till efterbearbetning, vilket bland annat innefattar gradning och putsning. Artiklarna du producerar kan vara upp mot tre meter långa. Ofta körs flera maskiner samtidigt vilket gör att du ansvarar för flera parallella processer tillsammans med ditt team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har daglig kontakt med olika stödfunktioner så som programmering, kvalité och kontroll.

Arbetstiderna är förlagda enligt skift.

Din profil

De varierande arbetsuppgifterna kräver att du har en god känsla för arbetet som CNC-operatör. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar kontinuerlig kontakt med olika stödfunktioner, ibland även på engelska. Arbetsgruppen arbetar med målstyrda grupper och 5S vilket gör att du som person bör vara öppen och initiativtagande för att passa in. Ett krav är att du som person har lätt för att samarbeta med olika typer av människor då allt arbete på avdelningen sker i teamanda. Den goda stämningen i gruppen ser vi gärna att du bidrar till!

En fördel för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av arbetet som CNC-operatör, men vi välkomnar även dig som nyligen avslutat en utbildning inom området.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Frida Jakobsson (frida.jakobsson@skill.se).

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.