CNC-operatör till flygplanstillverkning

CNC-operatör till flygplanstillverkning

Saabs maskinverkstad förstärker med ytterligare CNC-operatörer! Föreställ dig att du tillsammans med andra erfarna kollegor är delaktig i framtagandet av flygplanens vingbalkar! Häftigt, eller hur? Detta är bara ett exempel på vad du som CNC-operatör antar i utmaningen på Saab. Nu söker vi CNC-operatörer med både inriktning på fräs och svarv!

Dina arbetsuppgifter

I maskinverkstaden kommer du att arbeta i en mindre arbetsgrupp där ni tillsammans kommer att bearbeta material så som aluminium, stål och titan genom fräsning eller svarvning. Du är delaktig i hela processen, från förarbete till efterbearbetning, vilket bland annat innefattar gradning och putsning. Artiklarna du producerar kan vara upp mot tre meter långa. Ofta körs flera maskiner samtidigt vilket gör att du ansvarar för flera parallella processer tillsammans med ditt team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har daglig kontakt med olika stödfunktioner så som programmering, kvalité och kontroll.

Arbetstiderna är förlagda enligt skift.

Din profil

De varierande arbetsuppgifterna kräver att du har en god känsla för arbetet som CNC-operatör. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar kontinuerlig kontakt med olika stödfunktioner, ibland även på engelska. Arbetsgruppen arbetar med målstyrda grupper och 5S vilket gör att du som person bör vara öppen och initiativtagande för att passa in. Ett krav är att du som person har lätt för att samarbeta med olika typer av människor då allt arbete på avdelningen sker i teamanda. Den goda stämningen i gruppen ser vi gärna att du bidrar till!

En fördel för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av arbetet som CNC-operatör, men vi välkomnar även dig som nyligen avslutat en utbildning inom området.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag genom att logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Frida Jakobsson (frida.jakobsson@skill.se). Vem vet, kanske är det just DIG som vi ringer.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet