Skill Training söker yrkeslärare med spetskompetens inom Lean

Skill Training söker yrkeslärare med spetskompetens inom Lean

Nu har du chansen att vara med i vidareutvecklingen av Skill Training. Nu behöver vi mer lärarresurser till Skills unika utbildningsmiljö!

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av Skill Training, Skills affärsområde som företrädesvis erbjuder kortare uppdragsutbildningar inriktade på kompetenser som industrin behöver. Eleverna är främst nuvarande anställda hos våra ägare eller hos våra kundföretag eller anställda på Skill (våra konsulter). Vi prioriterar även målgruppen av personer som behöver validera sin kompetens för att komma in eller vidare på arbetsmarknaden. Du kommer vara kursledare och aktivt arbeta med att vidareutveckla utbildningsupplägg och kursplaner. Ett annat givet uppdrag är att ständigt förbättra Skill Training som helhet.

Din profil

Du har yrkeskompetens inom industriell tillverkning och erfarenhet från undervisning och/eller handledning. Relevanta utbildningar eller certifieringar inom Lean är meriterande, men det absolut viktigaste är ditt engagemang och vilja att hitta lösningar. Din vilja och dina förutsättningar att utveckla dig själv och verksamheten kommer att vara avgörande i vårt val av kandidat.

Ansökningsförfarande

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila till Elin Hultman 0767-78 15 12, elin.hultman@skill.se eller Lena Johansson, 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se Intervjuer och urval sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning och vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning, framförallt inriktat mot industri och IT. Våra ägare har inte tagit ut någon vinst utan har under många år låtit oss återinvestera pengar i långsiktig kompetensförsörjning. Detta innebär att vi engagerar oss i olika projekt, driver flera nätverk och inspirerar unga människor att välja yrkesbana inom industri och IT. Sedan starten av Skill Training kan vi göra skillnad.