Kandidatansvarig till Skill Linköping

Kandidatansvarig till Skill Linköping

Som kandidatansvarig på Skill blir du en del av ett starkt och framgångsrikt team - ett energiskt, lösningsorienterat gäng där intensivt arbete kombineras med mycket skratt för att tillsammans lösa de rekryteringsprocesser som man jobbar med.

Dina arbetsuppgifter

Du stöttar konsultcheferna med kandidatinflöde i pågående processer. Detta innebär att bearbeta kandidatmarknaden inom kompetensområden där vi har pågående uppdrag eller vet att det finns en ständig efterfrågan. Dina främsta sökvägar är våra egna urval, sociala medier, externa cv-databaser men du hittar även andra nätverk och sammanhang där kompetensen kan finnas. Du kvalificerar kandidaterna genom CV-granskning, intervjuer och referenstagning och bygger en bank av intressanta kandidater. Då många av våra urval har många sökande och våra kunder ofta efterfrågar stora volymer av personal, håller du ofta många telefonavstämningar och intervjuer/dag. Du har nära samarbete med konsultcheferna och kundansvariga för att hålla dig uppdaterad på vilka behov som finns. Du kartlägger olika kompetens/ branschområden och håller dig uppdaterad på vad som händer på arbetsmarknaden. Du deltar i mässor och nätverk för att skapa relationer med personer som är presumtiva kandidater eller kan tipsa om sådana.

Din profil

Du har som lägst en teoretisk gymnasial utbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet inom te x administration, HR, service eller liknande. Det är meriterande om du har någon form av kännedom inom industrin sedan tidigare då våra kunder är verksamma inom den sektorn. Du behöver ha en mycket god uthållighet i att systematiskt och strukturerat kartlägga och registrera information om presumtiva kandidater i våra system, då detta kommer att utgöra stor del av ditt arbete. Din förmåga att bygga goda relationer och skapa ett stort nätverk blir en framgångsfaktor. Du har ett genuint intresse för människor och har lätt att kommunicera både skriftligt, i telefon och personliga möten.

Ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryteringskonsult, Elise Farray, 013-329404 alt. Elise.farray@skill.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se
Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens. I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 90-tal personer. Ca 1300 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år