Dags för nytt jobb inom mjukvara? Östergötland se hit!

Dags för nytt jobb inom mjukvara? Östergötland se hit!

Är du en nyexad utvecklare som är nyfiken på att ta ett kliv ut i arbetslivet och få arbeta med ny teknik? Eller har du kanske erfarenhet men befinner dig i ett läge där du letar efter förändring, med nya arbetsuppgifter och häftiga miljöer? Vi på Skill samarbetar med många spännande företag i regionen som kanske kan bli din nya arbetsgivare.

Skicka in ditt CV, skriv några rader om vad du har för preferenser och vill framåt så tar vi kontakt med dig när vi har något som kan matcha ditt intresseområde!

Dina arbetsuppgifter

Vi samarbetar med bolag som rör sig inom olika branscher och områden, från inbyggda system till modern webb, och allt där emellan. För oss är det dina intressen, önskemål och eventuella erfarenheter och kompetenser som lägger grunden för vilka tjänster/företag som kan vara aktuella att ta en vidare dialog kring.

Din profil

Våra partners letar efter olika kompetenser och bakgrunder. Skicka in ditt CV, skriv några rader om vad du har för preferenser och vill framåt så hör vi av oss så fort vi ser att vi har något som skulle kunna vara matchande.

Ansökningsförfarande

Skicka in ditt CV som en intresseanmälan, så fort vi har något som vi tror kan passa dina intresseområden hör vi av oss till dig.

OBS! Är du intresserad av en specifik tjänst som är utannonserad på https://skill.se/lediga-jobb/ ? Ansök via den aktuella annonsen för att vara säker på att bli del av den specifika rekryteringsprocessen.
Mer info
Kontaktperson Daniella Möller
Telefon 070 655 18 64
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vi har god kännedom om marknaden och flera långsiktiga samarbetspartners vilket ger oss möjligheten att för dig presentera olika arbetsgivare som ligger i linje med vad du ser för framtiden. Vi på Skill sätter en stolthet i att samarbeta med företag som vi ser som goda arbetsgivare.