Erfaren inköpare som söker nya utmaningar? Se hit!

Erfaren inköpare som söker nya utmaningar? Se hit!

Vill du jobba som inköpare på det ledande företaget inom Chemical Management Services i Norden?
Vi söker nu en erfaren inköpare med samma engagemang, flexibilitet och vilja som vårt företag andas. Vi erbjuder dig att vara med på en spännande resa i ett företag med dedikerade medarbetare där vi strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Denna roll är just nu en del operativ och en del strategisk men det finns möjligheter till att växa inom den strategiska delen. Som inköpare hos oss så erbjuder vi dig ett varierande och spännande jobb där du kommer ta hand om många olika arbetsuppgifter. Du kommer att medverka i utarbetandet av inköpsstrategi, planering och uppföljning av leverantörsmöten, teckna leverantörsavtal i samråd med chef Supply Management, riskbedömning gällande produkter och leverantörer, bevaka leveranser och orderbekräftelser, hantering av orderbekräftelser och även ta hand om större reklamationer. Du kommer eftersöka och utvärdera nya leverantörer och förhandla avtal och priser med dessa och arbeta med utveckling av dem. Vidare kommer du även agera rådgivare internt gällande inköpsarbete och leverantörsavtal.

Du kommer att ingå i ett företag där vi har en härlig och varm arbetsmiljö, där vi värnar om varandra och där alla hjälps åt oavsett vilken roll man har. Vi lyssnar på varandra och kämpar tillsammans som ett team!

Din profil

Vi söker dig som;
  • Har relevant utbildning inom inköp
  • Ca 5 års erfarenhet från tidigare arbete som inköpare, gärna strategiskt inköp
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Vi vill erbjuda dig, som brinner för att arbeta som inköpare, en möjlighet att utvecklas och driva den här tjänsten till en roll att förlita sig på. Detta i ett flexibelt företag där vi kämpar tillsammans för kundens bästa! För att lyckas med detta är det en förutsättning att du är strukturerad och driven och kan ta egna beslut. Du har nära till skratt samt tycker om människor och trivs i en roll där du får ett stort ansvar. Du får ett varierande arbete och du förstår att din roll är en viktig del för att vi tillsammans skall lyckas med vårt uppdrag. Meriterande är om du har arbetat i Visma Business. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, 013-473 81 64 alt lotta.widercrantz@skill.se eller Emma Eriksson, 013-473 81 61 alt emma.eriksson@skill.se

Anställningsform: Anställning direkt hos kund

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SISOURCE AB är den ledande aktören inom CMS i Norden. Här jobbar ett gäng dedikerade kemikalieexperter som älskar bra lösningar. SISOURCE hjälper sina kunder med skräddarsydda lösningar för deras kemikalieprocess med allt från beställning, lagerhållning, leverans, till dokumentation, rapportering och avfallshantering. Företaget värnar om kvalitet, miljö och arbetsmiljö och SISOURCES aktiva arbetsmiljöarbete ger oss välmående, duktiga och omtänksamma medarbetare. Vi är idag 24 personer som arbetar i Linköping och på Inköp arbetar två personer.