Systemadministratör inom Windowsbaserade operativsystem till Sigma

Systemadministratör inom Windowsbaserade operativsystem till Sigma

Just nu söker vi för Sigma Technology Informations räkning en systemadministratör inom Windowsbaserade operativsystem. Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad och nu har du chansen att bli en del av teamet i Linköping!

Du kan söka tjänsten genom att besvara frågorna nedan och klicka på "Ansök", alternativt genom att klicka på "Sök jobbet" högst upp eller längst ner på sidan och bifoga ditt CV.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemadministratör kommer du hantera 2:a och 3:e linjens drift och Windowssupport i virtuella miljöer, inklusive avancerad felsökning. Du kommer automatisera, konfigurera och uppgradera Windows, inklusive AD/GPO, samt integrera olika Windowsapplikationer och system. Inom området hanteras även applikationsdistribution, applikationspaketering, klienthantering, hantering av antivirus, PKI och Skype.

Du jobbar i team tillsammans med andra duktiga tekniker i en omväxlande miljö.

Din profil

Du som söker bör ha grundläggande kunskaper och minst 5 års erfarenhet inom SCCM, Citrix, Windows server och AD.

Uppdraget innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att det genomförs och godkänns en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Om kunden

Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

www.sigmatechnology.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 15 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se