Konsultchef / consultant unit manager sigma it consulting linköping

Konsultchef / consultant unit manager sigma it consulting linköping

Jobbeskrivning

Sigma IT Consulting satsar stort i Linköping och vi söker dig som genom försäljning, affärsutveckling och rekrytering vill göra Sigma till det självklara valet för IT-konsultlösningar i Linköping med omnejd.Vi söker dig som har mycket Passion och Execution i dig som vill komplettera vårt gäng.
Hos oss på Sigma IT Consulting får du möjlighet att jobba under stor frihet, med ett härligt team, chans att växa som ledare och vara med på vår tillväxtresa.


WE LOVE WHAT WE DO AND WE GET IT DONEAnsvarsområden och arbetsbeskrivning:


Du kommer vara ansvarig för vår konsultverksamhet i Linköping och är en del i den operativa ledningsgruppen för Business Area MID där orterna Linköping, Skövde och Jönköping ingår. Du ansvarar för strategiska mål inom enheten och leder enheten operativ. Vill du också arbeta med försäljning och affärsutveckling på enheten finns här goda möjligheter. Du kommer att planera och genomföra aktiviteter samt ansvara för informationsspridning både uppåt och nedåt inom Sigma.Du har personalansvar inom enheten, där bland annat följande ingår:


- Rekrytering med stöd från rekryterare


- Lönesättning


- Kompetensutveckling


- Coachning och stöttning genom bra närledarskap


- Hålla löpande kontakt med säljare och intressenter


- Fortsätta driva utvecklingen av Linköpings-kontorets tillväxt


- Övriga personalfrågorDu rapporterar till Business Area Manager Mid och du har stöd av kollegor i främst Jönköping när det gäller försäljning och rekrytering.Din bakgrund:


- Du har dokumenterad ledarerfarenhet


- Det är meriterande om du har erfarenhet inom IT- och/eller konsultbranschen.Vi söker dig som är en tävlingsinriktad lagspelare och som vill göra skillnad!


Du skall ha ett engagemang och driv för att kontinuerligt utveckla Sigmas affär och göra ett bra resultat.Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Samtidigt vill vi att du har ett genuint intresse för att leda och utveckla personal. Du har förmågan att attrahera, och framförallt utveckla människor för att möta både deras individuella samt organisationens mål. Du är med och skapar ett klimat där dina medarbetare gemensamt skall uppnå enhetens strategiskt uppsatta mål.För att bli framgångsrik i rollen behöver du ett stort nätverk i Linköping med omnejd.Hur är Sigma som arbetsgivare?


Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.Mer om Sigma IT Consulting


På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT Consulting består av över 1 200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4 400 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Ansökan


Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Fhager, ida.fhager@sigma.seEXPECT A BETTER TOMORROW

Kontakt

För mer information kontakta

Ida Fhager,
ida.fhager@sigma.se
Mer info
Kontaktperson Ida Fhager
Telefon 0706016497
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (44 dagar kvar)