Telefonist/Operatör till Linköping

Telefonist/Operatör till Linköping

Är du på jakt efter ett socialt jobb där du dagligen kommer i kontakt med många människor? För dig som är serviceinriktad letar vi just nu efter en telefonist att jobba direkt i en av våra kunders verksamheter. Vill du ge service och bidra till samhällsnytta samtidigt? Då är detta tjänsten för dig!

Din roll

Som telefonist/operatör arbetar du i vår parkeringskundtjänst, som servar parkeringskunder runt om i vårt land, både via telefon och ett snabbtelefonisystemn som kallas intercom.

Tjänsten passar dig som vill ha en social roll där du är i kontakt med väldigt många människor per telefon och intercom, vi ställer höga krav på att du är serviceinriktad och tar hand om våra kunder på ett korrekt sätt.

En del av tjänsten består också av administration kopplat till parkeringsfrågor varför vi ser att du också har goda administrativa förmågor.

Vi söker dig som...

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du tycker om att ha många bollar i luften och ett periodvis högre tempo. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: robin.allard@securitas.se

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. En snabb process önskar och kommer att prioriteras.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.securitas.se
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 10.000 medarbetare skillnad.