Säkerhetsoperatör till Securitas Direct Larmcentral

Säkerhetsoperatör till Securitas Direct Larmcentral

Brinner du för säkerhet, teknik och att ge kundservice i toppklass? Vill du arbeta i en innovativ och entreprenörsdriven organisation? Vill du vara med och göra skillnad och hjälpa människor att känna sig trygga och säkra både på arbetet och i hemmet? Då har vi tjänsten för dig!

Om jobbet

Securitas Direct är marknadsledande inom säkerhetslösningar riktad till företag. Vårt uppdrag är att med kunden i fokus skapa trygghet och säkerhet med vår tjänst. Vi strävar mot att vara bättre än igår. Vi tar alla ansvar för våra uppdrag och har stort fokus på samarbete. Till vårt säkerhetscenter söker vi nu nya medarbetare.

Som säkerhetsoperatör tar du emot inkommande larm, kontaktar väktare, polis och räddningstjänst. I ditt arbete kommer du även ta emot samtal från våra kunder. Arbetspassen är fördelade över dygnets alla timmar, samt årets alla dagar, vilket innebär att både natt och helgjobb per rotation ingår i tjänsten.

Vi söker dig som
  • är serviceinriktad och alltid sätter kundens säkerhet i fokus.
  • arbetar strukturerat och målinriktat med ett stort fokus på leverans.
  • är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett självständigt sätt.
  • har stor passion och engagemang för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller ha arbetat inom säkerhetsbranschen samt erfarenhet av arbete dygnet runt. Det är viktigt att du känner dig bekväm att tala och skriva engelska samt har god datavana.

Låter detta intressant?

Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i trevliga lokaler i Linköping. Tjänsten börjar med en 3 veckors obligatorisk heltidsutbildning på dagtid samt 1 veckas obligatorisk praktisk period förlagd både dag och kvällstid. Tillträde planeras preliminärt till 13 Januari. Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Ahlberg, 070-823 98 18, fredrik.ahlberg@securitasdirect.se.

Tjänsten söker du genom att registrera dig via länken, snarast men dock senast den 24 November.

Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa mer om vårt säkerhetscenter? Besök vår Karriärsida: https://securitasdirectsverige.teamtailor.com/departments/sakerhetscenter
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)