Säkerhetstekniker i Östergötland och Securitas Direct

Säkerhetstekniker i Östergötland och Securitas Direct

Är du en person som vill vara med från sälj till nöjd kund? Gillar du att komma till jobbet och känna att det du gör idag kommer påverka någon positivt i morgon? Då skall du söka denna tjänst till oss!

Om tjänsten

Vi växer och behöver en social och driven säkerhetstekniker till vårt gäng!

Som säkerhetstekniker hos oss på Läns Alarm i Linköping AB kommer du att arbeta med installation och service av våra säkerhetsanläggningar. Anläggningarna innefattar bland annat inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem, brandlarm samt lås. I samband med installation samt service kommer det även finnas möjlighet till merförsäljning.

Våra kunder är till största del företag men kan även vara privatkunder med speciella önskemål/krav. Kontoret ligger i Linköping men arbetsområdet är hela Östergötland.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön som består av en fast del samt en rörlig. Arbetstiden är vardagar 8 - 17.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, driven, serviceinriktad samt har stor social kompetens.

Du har utbildning/erfarenhet inom ett hantverksyrke, meriterande är utbildning/erfarenhet som säkerhetstekniker, elektriker, it-tekniker eller låssmed.

Du hanterar diverse olika verktyg samt har god datorvana.

Du tar egna beslut och arbetar under eget ansvar inom ramen för din kunskapsnivå.

Speciella krav

Då vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS brottsregister. Kontroll från belastningsregistret kommer att göras under processen.

Du behärskar svenska både i tal och skrift sam gör dig förstådd på engelska.

Du har B-körkort.

Utbildning

Vi ser till att du får den utbildning som kvävs just för dig. Du kommer att utbildas både hos oss på Läns Alarm AB och hos Securitas Direct AB i olika steg.

Om oss

Läns Alarm AB etablerades 1990 och finns på tre orter med totalt ca: 18000st kunder. I Linköping startade vi 2003 och har ca: 3500 kunder. Vi levererar ca 1500st säkerhetslösningar inom Läns Alarm varav ungefär 320st i vårt område per år.

I Linköping är vi för närvarande 8st anställda, varje anställds åsikt tas på allvar.

Läns Alarm är en partner till Securitas Direct AB vilket innebär att vi säljer, installerar och utför service på samtliga Securitas Directs anläggningar i vårt upptagningsområde.

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000st företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 december. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansvarig för rekryteringen är Jonas Engkvist och eventuella frågor rörande tjänsten skickas till jonas.engkvist@lansalarm.se.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 jan 2021 (41 dagar kvar)