Kundservicemedarbetare mot företagskunder i ett av Europas största säkerhetsbolag

Kundservicemedarbetare mot företagskunder i ett av Europas största säkerhetsbolag

Om oss
Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet och företaget. Företaget växer snabbt och har idag fyra miljoner kunder fördelade över 16 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 500.000 privatkunder och 80.000 företagskunder bland de mest nöjda i branschen.

Din nya utmaning
Tycker du det är kul att ge service, har ett tekniskt intresse och kan hålla samma höga servicenivå under årets alla dagar? Då är det här rätt tjänst för dig!

Som kundtjänst medarbetare hos oss kommer du ingå i ett team på en avdelning där vi alla har samma fokus; att ge våra kunder den bästa servicen! Ditt uppdrag kommer vara att jobba med kundservice mot våra företagskunder. Vi är ett företag som är marknadsledande och vi erbjuder ständigt våra kunder nya tjänster och innovationer, och det är viktigt att du kan hantera ett högt tempo och samtidigt kan behålla fokus. Din uppgift kommer vara att hantera inkommande samtal från våra kunder och besvarar frågor som rör b.la. larmprodukter, tjänster, avtal och fakturor. Då vi erbjuder tekniska lösningar är det viktigt att du har en teknisk förståelse och god datorvana. Vi tar alla ett stort individuellt ansvar i det dagliga arbetet men även genom att tillsammans skapa en god arbetsmiljö där alla bidrar, stöttar varandra och tar egna initiativ.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom serviceyrken, gärna med någon form av säljbakgrund. Att du har en hög servicenivå och där du i alla lägen sätter kunden främst ser vi som en självklarhet. Har du dessutom någon form av teknisk bakgrund eller tekniskt intresse är det meriterande. Vidare ser vi gärna att du har god datorvana och van att jobba i en miljö med högt tempo där du samtidigt kan behålla fokus. Vi jobbar i team vilket gör att det är viktigt att du har stor passion och engagemang för såväl arbetsuppgifter som människor runt dig för att vi tillsammans ska skapa en bra arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett team i en stimulerande miljö med härliga kollegor som brinner för sin uppgift och har kul på jobbet! Vi erbjuder kollektivavtal och friskvårdsförmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i trevliga lokaler i Linköping. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag och varierar mellan 07.00-17.00. Anställningen inleds med en 4 veckors obligatorisk heltidsutbildning och är planerad att starta 12/9.

Skicka din ansökan med personligt brev där du berättar varför du söker till oss och vad du tror du kan bidra med, samt ditt CV.
Ansök via länken.

Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänsterna löpande så vänta inte med din ansökan, dock senast 26/6.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Christoffer Nilsson på christoffer.nilsson@verisure.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (26 dagar kvar)